Μετα από 10 χρόνια.....συντήρηση στους προβολείς του γηπέδου Πλωμαριου (Pics)


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι παρεμβάσεις του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού και του Δήμου Μυτιλήνης σε αθλητικούς χώρους με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης σε γήπεδα, γυμναστήρια, αίθουσες που φιλοξενούν δραστηριότητες σωματείων και προγράμματα μαζικού αθλητισμού.

Συντήρηση  όλου του συστήματος ηλεκτροφωτισμού του ανοικτού γηπέδου ποδοσφαίρου στο Πλωμαρι, πραγματοποίησε συνεργείο ηλεκτρολόγων σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και την Δ.Ε Πλωμαριου.

Έγιναν εργασίες αποκατάστασης των βάσεων που τοποθετούνται οι προβολείς, ηλεκτρολογικός  έλεγχος των Pillars, ενώ τοποθετήθηκαν και νέοι προβολείς Led προκειμένου να αυξηθεί η ποιότητα του φωτισμού.

Ο αντιδήμαρχος Πλωμαριου Δημήτρης Βαρβαγιαννης σε σχόλιο του τόνισε την σημασία εκσυγχρονισμού αυτών των δύο αθλητικών εγκαταστάσεων και τα οφέλη τους για τη νεολαία και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής. Τέλος σημείωσε πως «η συντήρηση των προβολέων στο δημοτικό στάδιο Πλωμάριου ,είναι επιβεβλημένη και είχε να γίνει γύρω στα δέκα χρόνια. Ευχαριστούμε το Νομικό πρόσωπο αθλητισμού για την άμεση επέμβαση καθώς και τους ανθρώπους ,της εκτέλεσης των εργασιών.»