Τα καλύτερα running παπούτσια για το 2021

Τα καλύτερα running παπούτσια για το 2021

Αγαπάς το τρέξιμο και την άνεση σε κάθε βήμα, για τον λόγο αυτό και η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα. Επιλέγοντας το ιδανικό running παπούτσι θα κάνεις την καθημερινή σου γυμναστική ακόμα πιο εύκολη και θα ξεπεράσεις τα όρια και τους στόχους σου. Νέα ρεκόρ χιλιομέτρων σε περιμένουν.

Ενημερώσου αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά των καλύτερων running παπουτσιών για το 2021 και διάλεξε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου αλλά κυρίως στις απαιτήσεις και στις ανάγκες σου. Εμείς επιλέξαμε πέντε κορυφαία μοντέλα που θα δώσουν άλλη διάσταση στο τρέξιμο σου.

1. Adidas Galaxy 5 σε γκρι χρώμα για κορυφαία άνεση


Το βασικότερο όλων των χαρακτηριστικών που πρέπει να έχει το ζευγάρι παπουτσιών για τρέξιμο που θα επιλέξεις είναι ο άνετος πάτος και σόλα. Αυτά τα στοιχεία θα προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στο πόδι σου κάνοντας το τρέξιμο ακόμα πιο ευχάριστο. Τα Adidas Galaxy 5 ξεχωρίζουν για την ενδιάμεση σόλα Cloudfoam που διαθέτουν η οποία απορροφά τους κραδασμούς καθώς επίσης και για τον  εσωτερικό πάτο OrthoLite. Τα χαρακτηριστικά αυτά προστατεύον το πόδι κάνοντας το μοντέλο αυτό ένα από τα κορυφαία αντρικά Adidas running παπούτσια.

2. Asics Jolt 3 σε μαύρο-πορτοκαλί χρώμα για στυλ και απόδοση 


Φυσικά και τα Asics Jolt 3 αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή αντρικά running παπούτσια. Στις αποχρώσεις του μαύρου και του πορτοκαλί έρχονται να δώσουν μια μοντέρνα νότα στο καθημερινό σου τρέξιμο. Το στυλ άλλωστε δεν πρέπει να λείπει ούτε από τις αθλητικές μας εμφανίσεις. Το μοντέλο αυτό είναι ιδανικό για κάθε ηλικία. Η ενδιάμεση σόλα ΕVA απορροφά τους κραδασμούς, κάνοντας το τρέξιμο άνετο από το την αρχή ως το τέλος του προγράμματος σου.

3. Adidas Solar DRive σε γκρι χρώμα με γαλάζια λεπτομέρεια και τεχνολογία Solar Propulsion Rail


Τα γυναίκεια αθλητικά παπούτσια running Adidas Solar Drive μπορούν να αναβαθμίσουν το καθημερινό σου τρέξιμο. Το μοντέλο αυτό διαθέτει όμορφη επένδυση και ισορροπημένο συνδυασμό χρωμάτων προσφέροντας ακόμη και στις αθλητικές σου εμφανίσεις στυλ. Διαθέτουν mesh επάνω μέρος προφέροντας αναπνοή κατά την διάρκεια της άσκησης. Τέλος, διαθέτουν επίσης τεχνολογία Solar Propulsion Rail που καθοδηγεί και στηρίζει δυναμικά το πόδι.

4. Adidas Galaxy 5 σε μπλε χρώμα με λευκές λεπτομέρειες για μοναδική σταθερότητα 



Τα Adidas Galaxy 5 μπορείς να τα βρεις και σε μπλε με λεύκες λεπτομέρειες χρώμα και υφασμάτινη επένδυση συμπληρώνοντας μοναδικά τις αθλητικές σου εμφανίσεις. Ιδανικά για καθημερινό τρέξιμο με αναπαυτική σόλα. Είναι βασικό τα παπούτσια που θα διαλέξεις να σε εξυπηρετούν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Αυτά αποτελούν άλλωστε και τον εξοπλισμό σου που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους καθημερινούς workout στόχους σου. Τα Adidas Galaxy 5 είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου στην προσπάθεια αυτή.

5. Adidas Solar Drive 19 σε μοντέρνα μπλε απόχρωση και Boost σε κάθε βήμα


Τα γυναικεία running  Adidas Solar DRive 19 σε μπλε χρώμα και με ροζ λεπτομέρειες σίγουρα θα αποτελέσουν την αγαπημένη επιλογή σου αν αγαπάς το τρέξιμο και το περπάτημα σε καθημερινή βάση. Έχουν κανονική εφαρμογή και ανθεκτική σόλα Adiwear που προσφέρει σταθερότητα. Η εξωτερική τους σόλα είναι επίσης ανθεκτική δημιουργώντας ένα πλέγμα ασφάλειας στο πόδι. Η τεχνολογία κατασκευής τους θα σε ενθουσιάσει κάνοντας το μοντέλο αυτό την αγαπημένη σου επιλογή για όλες τις αθλητικές σου δραστηριότητες.


Ενημερώσου για όλες τις προσφορές μας σε κορυφαία brands running παπουτσιών στο e-shop μας www.starakia.gr . Εκεί φυσικά θα βρεις και όλα τα παραπάνω μοντέλα running παπουτσιών.