Η MasterChef Μαργαρίτα με δική της εκπομπή! Ποιος θα είναι μαζί της;


Η Μαργαρίτα στα 27 χρόνια της μπήκε στο «MasterChef 5″ και κέρδισε την πρωτιά.  Μια κοπέλα από την Σκάλα Καλλονής της Μυτιλήνης, με το μεράκι της μαγειρικής. Η μεγάλη νικήτρια στον διαγωνισμό του STAR. ξεκίνησε πριν χρόνια με πολύ κόπο και μεγάλη θέληση να κατακτήσει τις κορυφές των ονείρων της.

Στο STAR βλέπουν ότι η Μαργαρίτα είναι ψηλά σε δημοφιλία στο τηλεοπτικό κοινό, που της δείχνει την αγάπη του, και μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής.

Κατάφερε με τον χαρακτήρα της και την απλότητα της να κερδίσει τον κόσμο, και αυτό δεν τους έχει αφήσει αδιάφορους.

Η Μαργαρίτα θα συνεχίσει να δείχνει το πλούσιο ταλέντο της στον κόσμο που την αγάπησε.

Η Μαργαρίτα με δική της εκπομπή στο STAR!

Μιλάμε για μια εκπομπή μαγειρικής, που με απλά λόγια, και εύκολες κινήσεις, η Μαργαρίτα θα μάθει στον κόσμο να μαγειρεύει εύκολα και γρήγορα. Μια εκπομπή που θα λειτουργεί στα πρότυπα του εξωτερικού που τέτοιου είδους εκπομπές τα πάνε αρκετά καλά.

Αλλά η μεγάλη έκπληξη είναι αυτός που αρκετές φορές θα παρουσιάζεται δίπλα της.

Μιλάμε για τον Παύλο Χάππιλο που είναι επίσης πάρα πολύ συμπαθής στα τηλεθεατόπουλα.  Αλλά το κυριότερο είναι πολύ αγαπητός στην Μαργαρίτα και έχουν καλή χημεία. Δεν είναι τυχαίο ότι τον είχε διαλέξει σε πολύ σημαντικές μαγειρικές μονομαχίες η Μαργαρίτα στον διαγωνισμό.

Μαργαρίτα αλλά από μαζί και ο Παύλος σε ρόλο έκπληξη

Ο Παύλος θα παρεμβαίνει στην εκπομπή και θα βγαίνει μια χαριτωμένη συνεργασία που θα είναι αρκετά όμορφη για το τηλεοπτικό  κοινό.

Η Μαργαρίτα αυτήν την περίοδο είναι στο πήγαινε – έλα στην Μύκονο για να βλέπει τον αγαπημένο της Χρήστο που εργάζεται εκεί.

Ταυτόχρονα σχεδιάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Θέλει να κάνει μερικές συνεργασίες στο εξωτερικό, αφού θα της κάνει πολύ καλό στην εξέλιξη της, αλλά όλα είναι ακόμα στον αέρα.

Από την άλλη ο Παύλος κάνει τις επαφές του και βρίσκεται στην Αθήνα.

Μάλιστα τα δύο φιλαράκια πήγαν μαζί στην θεατρική παράσταση Νυφικό κρεβάτι (τυχαίος ο τίτλος Μαργαρίτα;).

Πηγή https://sports365.gr/