Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Πέθανε ο πατέρας τουΒαρύ πένθος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ηθοποιός μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφοντας ένα συγκινητικό κείμενο. «Ο Μένανδρος ήταν ο πατέρας μου. Όταν πήγα να τον δω πριν λίγες μέρες ανάμεσα στα γυρίσματα και τις πρόβες, την ώρα που έφευγα με ρώτησε: "η μάνα σου πού είναι;", "δεν είναι εδώ μπαμπά, κοιμήσου". Χτες το απόγευμα κοιμήθηκε και πάει να τη βρει.

Έφυγε πλήρης ημερών μέσα σε απεριόριστη αγάπη και φροντίδα από την μοναδική μου αδερφή, την Ελένη, και τον άντρα της, τον Βασίλη. Η σχέση μου μαζί του ήταν θυελλώδης, μιλώ για τα νεανικά μου χρόνια. Όσο περνούσαν τα χρόνια και μεγάλωνα καταλάβαινα όλο και πιο πολύ ποσό γιος του πατέρα μου είμαι… η θλίψη μου μεγάλη για το "τέλος εποχής", αλλά κι η ανακούφισή μου μεγάλη γιατί έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί».

Λίγο αργότερα, η Δανάη Μπάρκα, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έγραψε: «Αντίο παππού Μένανδρε. Σ' αγαπώ! Φιλιά στη γιαγιά Μεταξία». 

Πηγή ethnos.gr