7ημερο λουκέτο και πρόστιμο για το κορονοπαρτι σε beach bar της Λέσβου (Βίντεο)

Την ώρα που άλλα καταστήματα τηρούν κατά γράμμα τους νομούς, ενώ άλλα έκλεισαν μην μπορώντας να λειτουργήσουν μόνο με εμβολιασμένους, κάποιοι άλλοι… . χαράζουν την δική τους γραμμή.. βάζοντας σε κίνδυνο το νησί μας

Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού χθες το βράδυ σε beach bar της Λέσβου σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του in.gr.

Τις τελευταίες ώρες νεαροί χρήστες των social media που παρευρέθηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε beach bar της Λέσβου, ανεβάζουν σχετικά βίντεο, στηλιτεύοντας τη μη τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ενάντια στη διασπορά της νόσου Covid-19.

Στο επίμαχο βίντεο, διαπιστώνεται ότι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες του beach bar στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον αλλον.

Σημειώνεται οτι η Λέσβος βρίσκεται στο κίτρινο και εικόνες σαν αυτές ενδέχεται να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ημεδαπής ιδιοκτήτριας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά. 

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων προέκυψε ότι, την 18-07-2021 η ανωτέρω ημεδαπή ως ιδιοκτήτρια του καταστήματος, διοργάνωσε πάρτι με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού θαμώνων χωρίς να τηρούνται προβλεπόμενα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ κατά το χρόνο της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγινε χρήση βεγγαλικών – πυροτεχνημάτων, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις. 

Σε βάρος της θα επιβληθεί προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο και η λειτουργία του καταστήματος θα ανασταλεί για -7- ημέρες.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το in.gr