Κορονοπάρτι σε beach bar της Λέσβου.. την ώρα που άλλα καταστήματα τηρούν τα μέτρα – Εικόνες και βίντεο


Την ώρα που άλλα καταστήματα τηρούν κατά γράμμα τους νομούς, ενώ άλλα έκλεισαν μην μπορώντας να λειτουργήσουν μόνο με εμβολιασμένους, κάποιοι άλλοι… . χαράζουν την δική τους γραμμή.. βάζοντας σε κίνδυνο το νησί μας

Αδιανόητες εικόνες συγχρωτισμού χθες το βράδυ σε beach bar της Λέσβου σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του in.gr.

Παρά τις οδηγίες και τις εκκλήσεις της κυβέρνησης προς τους ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών να συμβάλλουν στην προσπάθεια περιορισμου της νόσου Covid-19, κάποιοι εξακολουθούν να χαράζουν την δική τους γραμμή με γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον εις βάρος της δημόσιας υγείας.

Τις τελευταίες ώρες νεαροί χρήστες των social media που παρευρέθηκαν σε πάρτι που διοργάνωσε beach bar της Λέσβου, ανεβάζουν σχετικά βίντεο, στηλιτεύοντας τη μη τήρηση των στοιχειωδών μέτρων ενάντια στη διασπορά της νόσου Covid-19.

Στο επίμαχο βίντεο, διαπιστώνεται ότι τη συγκεκριμένη βραδιά οι θαμώνες του beach bar στριμώχτηκαν στο κέντρο του μαγαζιού, ο ένας πάνω στον αλλον.

Σημειώνεται οτι η Λέσβος βρίσκεται στο κίτρινο και εικόνες σαν αυτές ενδέχεται να επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη επιβαρυμένη επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί.

Πηγή- αναδημοσίευση in.gr