Στιγμές… από μια άλλη εποχή ζει η αγορά της Μυτιλήνης- Αποκλειστικά φωτο & ΒΙΝΤΕΟ


Στιγμές από μια άλλη εποχή ζει αυτήν την ώρα η αγορά της Ερμού Μυτιλήνης και η Επάνω Σκάλα.

Σήμερα Κυριακή 27/06 από νωρίς το πρωί στην αγορά της Ερμού και στην Επάνω Σκάλα πραγματοποιούνται γυρίσματα της ταινίας Σμύρνη μου Αγαπημένη με την συμμετοχή μάλιστα και ντόπιων πολιτών ως κομπάρσοι.

Όλοι οι χώροι έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος της εποχής.


Στην πλατεία Σαπφούς έχουν στηθεί τα καμαρίνια ενώ σε σοκάκια της Ερμού πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτο που εξασφάλισε το LesvosPost.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μετρα είναι αυστηρά, και δεν επιτρέπεται σε κανένα να περάσει από τα σημεία που γίνονται τα γυρίσματα αλλά ούτε και να φωτογραφίσει τις σκηνές.


Τα γυρίσματα θα συνεχιστούν σε επιλεγμένα σημεία της αγοράς έως τις 20:00 το βράδυ

Για να αποδοθεί σωστά η σπαρακτική καταστροφή της Σμύρνης, η παραγωγή θα επιστρατεύσει σύγχρονα ψηφιακά εφέ, όπου χρειάζεται.


Το Σμύρνη μου Αγαπημένη είναι μια φιλόδοξη παραγωγή, με διεθνές καστ που θα επιχειρήσει να αναπαραστήσει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα της εποχής μέσα από άρτια σκηνικά και κοστούμια.

Το σενάριο της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον Martin Sherman, την σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ενώ την παραγωγή η Tanweer.

Στο καστ εκτός από την Μιμή Ντενίση, συμμετέχουν οι: Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Χρήστος Στέργιογλου κ.α. ενώ σε ειδικούς ρόλους θα εμφανιστούν διεθνείς σταρ όπως οι: Vanessa Redgrave, Susan Hampshire και ο Rupert Graves.