Για τα επεισόδια στο Διαβολορεμα: Στην αστυνομία για εξηγήσεις και Μουτζουρης - Βερρος (ΦΩΤΟ)


Μετα τον δήμαρχο Μυτιλήνης και οι υπόλοιποι αιρετοί της Λέσβου έλαβαν κλήση για προανακριτική εξέταση από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες προκαταρκτική εξέταση που διετάχθη από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές εστάλη σε βάρος του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη αλλά και του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρο, με τη κατηγορία της παρεμπόδισης των αστυνομικών δυνάμεων και της παράνομης βίας στην περιοχή Διαβολορεμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 25-26 Φεβρουαρίου 2020 πλήθος κατοίκων είχαν μεταβεί στο Διαβολορεμα με σκοπό να παρεμποδίσουν την κατασκευή δομής που επρόκειτο τότε να κατασκευαστεί στην θέση Καβακλι του Μανταμαδου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρώτη γραμμή τότε ηγούνταν οι περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου τότε με εντολή του Δημάρχου κ Βερρου είχε μπλοκάρει τις εισόδους που οδηγούσαν στο Καβακλι και από την μεριά του Διαβολεραματος και από την μεριά της Καραβας λίγο έξω από τον Μανταμαδο.

Η ΚΛΗΣΗ στον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου