Προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του δημάρχου Μυτιλήνης από την ΕΛ.ΑΣ για τα γεγονότα στο λιμάνι στις 24 Φεβρουαρίου 2020


Προκαταρκτική εξέταση που διετάχθη από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και εστάλη σε βάρος του Δημάρχου Μυτιλήνης, με τη κατηγορία της παρεμπόδισης των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι της Μυτιλήνης, προκειμένου να μεταβούν στην «ΚΑΡΑΒΑ».

 

Να υπενθυμίσουμε ότι στις 24 Φεβρουαρίου 2020 πλήθος κατοίκων είχαν μπλοκάρει τις εισόδους του λιμανιού Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να μην αφήνουν να βγουν έξω από αυτό οι αστυνομικές δυνάμεις που έφτασαν στο νησί της Λέσβου για την ασφάλεια εργασιών στην δομή που επρόκειτο τότε να κατασκευαστεί στην θέση Καβακλι του Μανταμαδου

 

Ο Δήμος Μυτιλήνης τότε με εντολή του Δημάρχου κ Κυτελη είχε μπλοκάρει τις εισόδους του λιμανιού με βαρέα οχήματα.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Ο Δήμος Μυτιλήνης, θέλοντας και εκείνος με τη σειρά του να τιμήσει την επέτειο των κινητοποιήσεων για την «ΚΑΡΑΒΑ», γνωστοποιεί την προκαταρκτική εξέταση που διετάχθη από τις αρμόδιες Αρχές και εστάλη σε βάρος του Δημάρχου Μυτιλήνης, με τη κατηγορία της παρεμπόδισης των αστυνομικών δυνάμεων στο λιμάνι της Μυτιλήνης, προκειμένου να μεταβούν στην «ΚΑΡΑΒΑ».

Αυτά προς διευκρίνηση των όσων αμφισβητούν τις προθέσεις την Δημοτικής Αρχής. Αυτά για τους «ασυμβίβαστους» αγωνιστές του μεταναστευτικού.