Εκλογές Ε.Α.ΟΜ - Α.με.Α: Ένας Μυτιληνιός στην Εξελεγκτική Επιτροπή...

Ιωάννης Δ. Αντωνίου

Του Στρατή Κοκκινελλη

Το Σάββατο και την Κυριακή, 20-21 Μαρτίου, διεξήχθησαν διαδικτυακά οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Α.ΟΜ.- Α.με.Α), με τη συμμετοχή 34 Συλλόγων από όλη τη χώρα, μέσα σ'αυτούς και ένας από τη Λέσβο.

 Συγκεκριμένα, οι εκλογικές διαδικασίες είχαν και παρθενική λεσβιακή παρουσία, αυτής του Αθλητικού Συλλόγου Προσαρμοσμένων Αθλημάτων "ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ", με εκπρόσωπο τον ιδρυτή και πρόεδρο της, κ. Ιωάννη Δ. Αντωνίου. 

Ο κ. Αντωνίου έθεσε υποψηφιότητα για μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής και κατάφερε να εξασφαλίσει την υποστήριξη 32 εκ των 34 Συλλόγων, καθιστώντας τον έτσι σε θέση ισχύος και κοινής αποδοχής στην επικείμενη συγκρότηση της Επιτροπής.

Η παραπάνω σχεδόν καθολική αποδοχή του κ. Αντωνίου προσδίδει κύρος και αξιοπιστία στην " ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ", αναγνωρίζοντας με τον πιο έμπρακτο τρόπο, τη μεθοδικότητα και τη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο, κάτω από αντίξοες συνθήκες -ελλείψει υποδομών στο νησί- και σε δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Με τη νεοκλεγείσα Πρόεδρο Ε.Α.ΟΜ. - Α.με.Α, κα. Ιωάννα Καρυοφυλη, από το πρόσφατο Πανελλήνιο Στίβου, στο περιθώριο συνάντησης για το πρόγραμμα RePower που συμμετέχει και ο Σύλλογος "ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ακόμη, με αφορμή την εκλογή του προέδρου της "ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ" στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Εθνικής Αθλητικής Επιτροπής Ομοσπονδίας - Ατόμων με Αναπηρία, οφείλουμε όλοι και κυρίως οι τοπικοί άρχοντες και φορείς του νησιού να στρέψουν το βλέμμα στους αθλητές, παράγοντες και συλλόγους που δραστηριοποιούνται πέραν του ποδοσφαίρου και της καλαθοσφαίρισης. Το αξίζουν!

Ο πρόεδρος της "ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ", κ. Ιωάννης Δ. Αντωνίου, που τυγχάνει ανώτερο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και υπηρετεί στην 98 ΑΔΤΕ με τους αθλητές του Συλλόγου