Δολιοφθορά στην κονσόλα των μεγαφώνων του δήμου Μυτιλήνης



Τραγούδια και μυνήματα άλλων εποχών...

Άγνωστα άτομα αργά σήμερα το απόγευμα έσπασαν την πόρτα του παλιού λιμεναρχείου όπου βρίσκεται η κονσόλα των μεγαφώνων του δήμου Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα άγνωστα αυτά άτομα τοποθέτησαν στικάκι με δικό τους ηχητικό υλικό στην κονσόλα του δήμου Μυτιλήνης με αποτέλεσμα για λίγη ώρα στο κέντρο της Μυτιλήνης να ακούγονται στίχοι της Κατερίνας Γώγου, τραγούδια από τους Ωχρά Σπειροχαίτη και Μωρά στη φωτιά, Τζίμη Πανούση, αντάρτικα, Σωτηρία Μπέλου, σατιρικά ηχητικό υλικό, συνθήματα ενάντια στα κέντρα κράτησης προσφύγων και μεταναστών αλλά και εναντίων των αντιδημοκρατικών μέτρων της κυβέρνησης και την εργαλειοποίηση της πανδημίας.

Το LesvosPost επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο πολιτισμού και τουρισμού Παναγιώτη Τσακίρη όπου μας ανέφερε το περιστατικό όπως καταγράφεται παραπάνω, ο κος αντιδήμαρχος μας τόνισε πως η αστυνομία ερευνά το συμβάν. Όπως μας είπε η κονσόλα βρίσκεται σε γραφείο μέσα στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης και κανείς δεν έχει πρόσβαση εκεί εκτός από τους τεχνικούς και τον αντιδήμαρχο πολιτισμού. Ο κος Τσακίρης τέλος σημείωσε ότι από αυτήν την κονσόλα ακούγονταν τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια φέτος στο κέντρο της Μυτιλήνης.