Γιατί είναι εξίσου απαραίτητα τα γυαλιά ηλίου τον χειμώνα;


Αν νομίζετε ότι τα γυαλιά ηλίου πρέπει τον χειμώνα να αποθηκεύονται σε ένα συρτάρι, κάνετε λάθος. Η χρησιμότητά τους είναι αποδεδειγμένη όλο τον χρόνο και σύμφωνα με έρευνες θα πρέπει να φοριούνται σε καθημερινή βάση, ανεξαρτήτως καιρού και θερμοκρασίας.

Ειδικά στην χώρα μας που ο ήλιος κάνει την εμφάνισή του τις περισσότερες μέρες τον χρόνο, τα γυαλιά απορροφούν ένα μεγάλο μέρος της «κακής» ακτινοβολίας, αποτρέποντας βλάβες στα μάτια.

Ποιες είναι αυτές οι βλάβες;

·         Φλεγμονές στον κερατοειδή χιτώνα

·         Επιπεφυκίτιδες

·         Κοκκίνισμα των ματιών

·         Καταρράκτης

·         Εκφύλιση ωχράς κηλίδας

Για να προστατεύσετε τα μάτια σας όσο γίνεται από τις παραπάνω παθήσεις (οι οποίες βέβαια οφείλουν την ύπαρξή τους και σε άλλους παράγοντες) δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα σωστό γυαλί ηλίου.

Από πού να το αγοράσετε

Είτε πρόκειται για χειμερινά γυαλιά ηλίου ανδρικά είτε για γυναικεία, θα πρέπει η αγορά τους να γίνει από ένα εγκεκριμένο κατάστημα ή ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι από εμπορικά καταστήματα ή από σούπερ μάρκετ.

Οι φακοί επιβάλλεται να είναι 100% απορροφητικοί και να προσφέρουν διαφάνεια. Πάντα οι επώνυμοι οίκοι παρέχουν την κατάλληλη πιστοποίηση, οπότε και εμείς σας προτείνουμε 2+1 ζευγάρια για τον άνδρα και την γυναίκα, σε προσφορές από Just Cavalli, Guess, Ray- Ban.



O μεταλλικός σκελετός σε χρυσό κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις στα γυαλιά Ray- Ban, ωστόσο μπορείτε να τα βρείτε και σε άλλες 13 αποχρώσεις, από εδώ.

 


Τα χρωματιστά γυαλιά στο μουντό σκηνικό του χειμώνα είναι μία τέλεια αντίθεση που σας φτιάχνει και τη διάθεση. Επιλέξτε τα κόκκινα γυαλιά σε σχήμα σκελετού πεταλούδα από την Guess. Είναι γυναικεία, ωστόσο πολλοί άντρες θα τα λάτρευαν εξίσου!


Για σκι, για το βουνό, για την πόλη, για τη θάλασσα! Αυτά τα γυαλιά Just Cavalli πάνε παντού και όλες τις εποχές. Με φακούς 100 % απορροφητικούς στην υπεριώδη ακτινοβολία. Βρείτε τα εδώ.

Θέλετε κι άλλα σχέδια; Εδώ βρίσκονται οι καλύτεροι φακοί επαφής. E-shop Οπτικά Τζανετάκης.