Συνεχίζει τις επαφές και τις συναντήσεις με τους προέδρους των χωριών της Δυτικής ο Τ. Βερρος


Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, στο πλαίσιο της συνεργασίας  του με τις τοπικές κοινότητες για την αποτελεσματικότερη παρέμβαση στα ζητήματα που αφορούν στους δημότες όλων των δημοτικών ενοτήτων,

Σε συνέχεια του νέου κύκλου συναντήσεων που ξεκίνησε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με τους Προέδρους των κοινοτήτων, χθες συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Δικτύου Κοινοτήτων, Πρόεδρο Λεπετύμνου Θέμη Καμμένο και Πρόεδρο Στύψης Νίκο Δρακούλα.

Η συζήτηση αφορούσε γενικά τα θέματα των κοινοτήτων και κυρίως την προετοιμασία ενόψει της κατάθεσης προτάσεων για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Ο Δήμαρχος ακόμη συναντήθηκε σήμερα και με τον Πρόεδρο του Μανταμάδου Χαράλαμπο Τζελαϊδή για θέματα της δικής του ενότητας. 

Επισης πραγματοποίησε χτες διαδοχικές συναντήσεις με τους Προέδρους και εκπροσώπους των τοπικών συμβουλίων του Πολιχνίτου, της Άντισσας, της Μήθυμνας και της Συκαμιάς.

Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Πολιχνίτου Δημήτρη Γιανναρέλλη, τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Άντισσας Κυριάκο Καραμιχαήλ, το Πρόεδρο της Δ.Κ. Μήθυμνας Θανάση Ανδριώτη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ.  Συκαμιάς Γιώργο Σαρόγλου για όλα τα θέματα που αφορούν τους οικισμούς, προκειμένου να προχωρήσει η δημοτική αρχή στις απαιτούμενες δράσεις.