Θρήνος στο λιμεναρχείο Μυτιλήνης- «Κλαίμε και αποχαιρετάμε το 5ο συναδελφο τα τελευταία χρόνια»


Απεβίωσε χτες ξαφνικά 40χρονος στέλεχος του λιμεναρχείου Μυτιλήνης

Ο 40χρονος Ν.Κ με καταγωγή από την Ηλεία ήταν στέλεχος του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης και βρισκόταν στην Αθήνα για εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε. Στελέχη του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον ενώ μας τόνισαν ότι την Τετάρτη βρέθηκε κανονικά στην εκπαίδευση του χωρίς κανένα πρόβλημα.

Συγκλονιστικα ειναι τα λόγια αποχαιρετισμού από το επίσης στέλεχος του λιμεναρχείου Μυτιλήνης Μάριο Λουτραγωτη σε ανάρτηση του στο FB: «Το Λιμεναρχείο σήμερα θρηνεί, θρηνεί για τον αγαθό γίγαντα του. Ο Νικόλας μας πάει να συναντήσει το Κυμ, το καπετάνιο, το Ταξιαρχη κ το Γρημμανη. Ο Νικόλας που δεν ήταν Μυτιληνιός αλλά είχε γίνει πιο Μυτιληνιός κ από μας τους Μυτιληνιούς.  Λες κ έχει πέσει κατάρα σ’ αυτό το Λιμεναρχείο. Κλαίμε κ αποχαιρετάμε το 5ο συναδελφο τα τελευταία χρόνια. Είμαστε σοκαρισμένοι κ μουδιασμένοι εμείς οι νερόμπατσοι, εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι, εμείς οι βολεμένοι. Εμείς που θα συνεχίσουμε από αύριο κιολας να είμαστε εκει, στο Λιμεναρχείο!!  Θα είσαι ΑΘΑΝΑΤΟΣ Νικόλα, σε μας που σε γνωρίσαμε κ μόνο καλά θα χουμε να θυμόμαστε από σένα... Δε το χωράει ο νους μας πάλι..»