Διευκρινίσεις του Σ. Γελαγωτη για το mail της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Δυτικής Λέσβου



Απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου Στρατή στην ανακοίνωση του επικεφαλή της παράταξης Ξεκινάμε Νικόλαο Χήρα.

Μία οφειλόμενη απάντηση...

Σχετικά με το θέμα που όψιμα ανακάλυψε η παράταξη του κ. Χήρα σχετικά με τη μη αποστολή της πρόσκλησης του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και στους προέδρους των κοινοτήτων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Λέσβου Στρατής Γελαγώτης επισημαίνει: 

Κάθε θέμα της εκάστοτε συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Το ότι εκ παραδρομής -όπως τονίστηκε- δεν στάλθηκε η πρόσκληση στα mail των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων, είναι ένα υπηρεσιακό λάθος το οποίο έγινε αντιληπτό από τον υποφαινόμενο και αποκαταστάθηκε για να γίνουν όλες οι ενέργειες σύννομα. 

Το ότι η ο επικεφαλής της παράταξης της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει μία εμμονή να ανακαλύπτει δόλο ακόμα και για ζητήματα που είναι ήσσονος σημασίας και ανάγονται απλά στη σφαίρα της «Ορθούς Επανάληψης», είναι γνωστό.

Το λάθος είναι υπηρεσιακό, αλλά η γκάφα που έχει συντελεστεί είναι εντελώς πολιτική, μόνο που δεν είναι δική μας! Αφού η παράταξη του κ. Χήρα έσπευσε να ψηφίσει κανονικά(!) το θέμα, πριν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανακαλύψει το υπηρεσιακό λάθος και σπεύσει προς διόρθωση. Κοινώς, αφού ο κ. Χήρας μας εγκαλεί για το λάθος (σ.σ. που διορθώσαμε) γιατί δεν το ανακάλυψε/υπέδειξε ο ίδιος;

Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχουμε αποδεχτεί το ότι είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεικνύουμε κάθε φορά ότι δεν είμαστε ελέφαντες και να απολογούμαστε επειδή κάτι δεν έχει αντιληφθεί σωστά η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, σημειώνουμε και τα εξής:

Οι πρόεδροι των Τ.Κ. απολαμβάνουν της στήριξης και της εμπιστοσύνης της δημοτικής αρχής και αυτό το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι. Δεν χρειάζονται προστάτες και διαμεσολαβητές γενικώς. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η παράταξη του κ. Χήρα και ο ίδιος προσωπικά επιχειρούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια εντυπωσιασμού επάνω στην πλάτη των υπαλλήλων του δήμου.

Παρ΄ όλα αυτά αφήνουμε στην κρίση τους τον τρόπο της… παραδειγματικής τιμωρίας τους.