Ν. Χήρας: "Μεσίτης για την κουμπάρα του ο Βερρος"



Ανεξέλεγκτες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει πλέον η αντιπαράθεση της παράταξης χηρα με την δημοτική Αρχή Βερρου.

Με νέα ανακοίνωση της σήμερα η τέταρτη μέσα σε διάστημα 2 ημερών η παράταξη της αντιπολίτευσης στο δήμο Δυτικής Λέσβου κατηγορεί ανοιχτά τον δήμαρχο ότι έπαιξε τον ρόλο του μεσίτη για λογαριασμό της κουμπαριάς του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μία οφειλόμενη απάντηση... 


Δημοτική Παράταξη

         " ΞΕΚΙΝΑΜΕ "

ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ 

                        Καλλονή 04/12/2020 

Δεν έχουμε σκοπό ως παράταξη να ασχολούμαστε με τα «φαντάσματα» που κυνηγά ο κ. Βέρρος καθημερινά μέσα από το Facebook, προφανώς μην έχοντας και κάτι άλλο να κάνει ως δήμαρχος.

Αφού προκαλεί όμως ο κ. Δήμαρχος, θα παίρνει τις δέουσες απαντήσεις, διότι το ψέμα, την παραπληροφόρηση και τη συκοφαντία την έχει αναγάγει σε επιστήμη. 

Για κάθε θέμα δε που ανακύπτει στο Δήμο μας το συνδέει με το μεταναστευτικό, μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίζει και να ηρωοποιείτε. 

Έχουμε και λέμε: 

Λέει ότι θέλει διάλογο και συναίνεση με το Δήμαρχο Μυτιλήνης και ότι δεν τον αφήναμε εμείς και κάποιος πίσω από μας!! 

Πρέπει να ντρέπεται, διότι ο ίδιος συνεχώς καταφερόταν κατά του κ. Κύτελλη, με αποκορύφωμα ότι όταν τέθηκε το θέμα της Αναπτυξιακής Διαδημοτικής Εταιρείας, απέκλεισε κατηγορηματικά κάθε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης, παρά τις δικές μας προσπάθειες, αλλά και του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή μας κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο οποίος επίμονα ζητούσε συναίνεση. 

Ας πει στους δημότες μας:Είναι ή όχι αλήθεια ότι δεν δέχθηκε τη συμμετοχή του Δήμου Μυτιλήνης στην Αναπτυξιακή Εταιρεία; Τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου στις 29 Ιουνίου 2020 τον διαψεύδουν. 

Δεν είναι αλήθεια ότι υπονομεύει τη λειτουργία του Λιμενικού Ταμείου; 

Δεν είναι αλήθεια ότι η πρώτη προσέγγιση του με τον Δήμο Μυτιλήνης έγινε μόλις πρόσφατα αφού θορυβήθηκε από τη διάσπαση της ΔΕΔΑΠΑΛ; 

Τέλος, όλοι γνωρίζουν (δημοτικοί σύμβουλοι, δημοσιογράφοι και απλοί δημότες μας) ότι τόσο ο κ. Αθανασίου, αρχικά, όσο και ο κ. Ελευθερίου, αργότερα, προσπάθησαν για την εξομάλυνση των σχέσεων, μεταξύ των δύο Δήμων, χωρίς αποτέλεσμα. Γιατί; Γιατί έλλειψε η ειλικρίνεια. 

Και τώρα όσον αφορά τα περί μεσιτείας! (εδώ αναφερόμαστε σε πρώτο πρόσωπο) 

Προφανώς δεν θα έχεις ακούσει κ. Βέρρο ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Ποιος είναι μεσίτης; Μα αυτός που μεσολαβεί για να πραγματοποιηθεί μια αγοραπωλησία ή μια μίσθωση. 

Τι έγινε στα«Θερμά»του Μολύβου κ. Δήμαρχε; 

Το Υπουργείο Μετανάστευσης νοίκιασε έκταση για τις ανάγκες των μεταναστών από την ιδιοκτήτρια κ. Μάρω Καϊτατζή- Κωνσταντάρα. Ποιος έκανε τη μεσιτεία; Εσείς κ. Βέρρο. Τι σας είναι η κ. Καϊτατζή –Κωνσταντάρα; Μα, η κουμπάρα σας, αυτή που σας στεφάνωσε.Πολύ θράσος δεν έχετε κ. Δήμαρχε, εκτός αν θεωρείτε τους δημότεςμας μειωμένης αντίληψης. 

Και βέβαια, συμφωνούμε μαζί σας ότι «ο κόσμος βλέπει, ακούει και καταλαβαίνει», αλλά δεν παραπλανείται!! 

Διαφάνεια κύριε Δήμαρχε. Διαφάνεια!! 

Υ.Γ : Όσο αφορά για τα γιουσουφάκια, ζουν και βασιλεύουν στην αυλή σας. 


            Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ

           ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ 

            ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ