Π. Χριστόφας: Συνάντηση με τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης


Συνάντηση ενημέρωσης με τους επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης είχε ο Παναγιώτης Χριστόφας

Συνάντηση ενημέρωσης με τους/τις επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων στο πλαίσιο των διεργασιών, που γίνονται, για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 - 2025 είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας, Παναγιώτης Χριστόφας, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου. 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, τηρουμένων των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό του covid-19, συμμετείχαν ο κ. Γιάννης Σπιλάνης και ο κ. Νίκος Μανάβης και μέσω τηλεδιάσκεψης η κ. Χριστιάνα Καλογήρου και ο κ. Στράτος Γεωργούλας, ενώ παρόντες ήταν επίσης ο γεωγραφικός Αντιπεριφερειάρχης Νομού Λέσβου, κ. Παναγιώτης Κουφέλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας κ. Απόστολος Αλατζάς.

Με αφορμή την ενημέρωση και αφού η πρωτοβουλία χαιρετήθηκε από τους συμμετέχοντες, συζητήθηκαν και ανταλλάχθηκαν απόψεις μεταξύ των επικεφαλής, σχετικά με την προτεραιοποίηση των στόχων και την επικέντρωση στη μετάβαση σε ουσιαστικό αναπτυξιακό μετασχηματισμό.