Ν. Χηρας: "Σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις… πάνε τα χρήματα του παρκινγκ της Συκαμιας.."

 

Ανακοίνωση της  Δημοτικής Παράταξης  " ΞΕΚΙΝΑΜΕ " του ΔΗΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Δεν χάνει ευκαιρία ο κ. Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου εν μέσω πανδημίας και εφαρμογής των μέτρων κατά του φονικού ιού να καταργεί έργα πνοής και ανάπτυξης του τόπου για να πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Στο παράλληλο σύμπαν που διαβιεί ο κ. Δήμαρχος δεν έχουν φτάσει ούτε ο κορονοϊός, ούτε τα χιλιάδες κρούσματα, ούτε οι εκατοντάδες ασθενείς, αλλά πολύ περισσότερο οι συμπολίτες μας που χάνουν τη μάχη καθημερινά με τον κορονοϊό.

Στην οικονομική επιτροπή της 10ης Νοεμβρίου αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο της 13ης Νοεμβρίου του 2020 που διεξήχθησαν δια περιφοράς, μέσω τηλεφώνου, η παράταξη μας τάχθηκε υπέρ της κατασκευής χώρου στάθμευσης οχημάτων στη Σκάλα Συκαμνιάς, καταψηφίζοντας παράλληλα, την πρόταση της Δημοτικής Αρχής που προέβλεπε τη κατάργηση του έργου και της διάθεση των χρημάτων , μεταξύ άλλων, για την πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, αξίας 23.400 €, σε μια περίοδο που δεν έχουμε απαλλαχθεί από τον Covid-19.

Ο κ. Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου αλλά και όσοι ψήφισαν υπέρ αυτής της πρότασης στερούν από την πολύπαθη, τα τελευταία χρόνια, Σκάλα Συκαμνιάς ένα ουσιαστικό έργο που θα συνέβαλλε στην περαιτέρω τουριστική της ανάπτυξη και στη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Είναι ανεπίτρεπτο και συνάμα θλιβερό, στις πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε, κάποιοι να εφαρμόζουν την λαϊκίστικη και ανεύθυνη πολική τους εις βάρος του κοινού συμφέροντος και της ανάπτυξης του τόπου μας.

Τα χρήματα (73.400 €) ανήκουν στο πάρκινγκ της Σκάλα Συκαμινεας και εκεί να διατεθούν.

Υ.Γ: Χαιρόμαστε που έστω και εκ των υστέρων ο κ. Αποστόλου συντάχθηκε μαζί μας.

 

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ