Υλικά και μέσα ατομικής προστασίας από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Λέσβου στο ΕΚΑΒ Μυτιλήνης

 

τα υλικά παραδόθηκαν στον πρόεδρο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, κ. Σορόπο Κων/νο

Οι Φαρμακοποιοί της Λέσβου, αντιλαμβανόμενοι, ότι ο κίνδυνος δεν έχει ακόμη ξεπερασθεί ως ένδειξη ελάχιστης αναγνώρισης του έργου του ΕΚΑΒ, προχώρησε την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου στην δωρεά διάθεση δωρεάν υλικών και μέσων ατομικής προστασίας για τα στελέχη του, όπως αντισηπτικών διαλυμάτων του 1lt, ιατρικών μασκών, φορμών προστασίας, νοσοκομειακών ποδιών μια χρήσεως, προσωπίδες προστασίας, τα παραπάνω υλικά παραδόθηκαν στον πρόεδρο των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, κ. Σορόπο Κων/νο.



Οι φαρμακοποιοί ως αγωνιστές της πρώτης γραμμής και αυτοί, εκτιμούν ιδιαίτερα το έργο του ΕΚΑΒ, και κατά την περίοδο της Πανδημίας που διανύουμε και όχι μόνο, καθώς το νησί μας αντιμετωπίζει επιπρόσθετα και το πρόβλημα της μεταναστευτικής ροής με αυξανόμενο τον κίνδυνο της διασποράς του ιού.

Η Δωρεά αυτή έγινε με την συνεργασία την ανθρωπιστική οργάνωση Φαρμακοποιοί του Κόσμου και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λέσβου, στα πλαίσια των πράξεων αλληλεγγύης και συνεισφοράς που διακατέχουν όλους τους φαρμακοποιούς της Ελλάδας, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.