Στην Καλλονή ο Διοικητής της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου


Επίσκεψη Διοικητή 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου

Το Κέντρο Υγείας Καλλονής επισκέφτηκε ο Διοικητής της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Χρήστος Ροϊλός, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό της μονάδας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Διοικητής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Γιώργος Καμπούρης, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχης Βέρρος και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου, κ. Νικόλαος Χήρας.


Ο κ. Ροϊλός ευχαρίστησε τα στελέχη του Κέντρου Υγείας Καλλονής για τις άοκνες προσπάθειες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και επεσήμανε την ανάγκη συνέχισης της προσπάθειας εν μέσω Καλοκαιρινής περιόδου. Κατά την αποχώρησή του, δε, προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, κ. Αλέξανδρο Ροδίτη, στην 2η ΔΥΠΕ προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικότερα θέματα που άπτονται της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καλλονής.


Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, κα. Κυριακή Γελαστοπούλου και κα. Ζαχαρώ Ιωακείμ, καθώς και ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΚΥ Βορείου Αιγαίου, κ. Βασίλειος Τερζής, ευχαρίστησαν τον κ. Ροϊλό για την επίσκεψη του και το ενδιαφέρον του να διαπιστώσει δια ζώσης τις υφιστάμενες ανάγκες της μονάδας. Ο κ. Ροδίτης ανέφερε σχετικά: «Καταθέτουμε υπόμνημα αναγκών του Κέντρου Υγείας Καλλονής που αφορά σχεδιασμό και προγραμματισμό τριετίας. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει άριστη συνεργασία με τη 2η ΔΥΠΕ και τα στελέχη της, αλλά πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και αποτελεσματικότερης λειτουργίας της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Προχωράμε μπροστά, έχοντας πάντα κατά νου ότι υπηρετούμε τη δημόσια υγεία και ότι οι πολίτες έχουν και δικαιούνται να έχουν αυξημένες απαιτήσεις».