Foxbet: Το δέντρο και ο… Γιώργος


Γράφει ο Γιάννης Ψαράκης

πως παιζω στοιχημα στο ίντερνετ

Μετά από πάνω από τέσσερις μήνες απραξίας οι ομάδες του ΝΒΑ επιστρέφουν από σήμερα στη δράση με την… ελπίδα της ολοκλήρωσης της σεζόν στην περιβόητη «φούσκα» του Ορλάντο και στις εγκαταστάσεις της Disney World κάτω από πολύ αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Θυμίζω ότι 22 (από τις 30) ομάδες έχουν συγκεντρωθεί από τις 10 Ιουλίου στη «φούσκα» με στόχο να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος με συγκεκριμένο αριθμό αγώνων για κάθε ομάδα. Στο τέλος της ίσως χρειαστούν αγώνες «μπαράζ» για την είσοδο στην 8αδα κάθε περιφέρειας προκειμένου να βγουν τα ζευγάρια των πλέι-οφ τα οποία θα διεξαχθούν με το γνωστό τρόπο (best of seven, δηλαδή στις 4 νίκες) μέχρι τους τελικούς που αναμένεται να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 13 Οκτωβρίου!

Σήμερα το πρόγραμμα της… πρεμιέρας περιλαμβάνει δύο αγώνες. Πρώτος αυτός της Γιούτα με τη Νέα Ορλεάνη, δύο ομάδων που έχουν βλέψεις πλέι-οφ στη Δύση. Οι Τζαζ στα ματς προετοιμασίας έδειξαν ότι θα στηριχθούν στον πύργο τους, το… δέντρο από τη Γαλλία Ρούντι Γκομπέρ ο οποίος έχει στο… τσεπάκι το double double και μπορεί συνολικά να ξεπεράσει τους 29,5 σε πόντους συν ριμπάουντ συν ασίστ (στο 1.87)

Το δεύτερο ματς της βραδιάς ή μάλλον του… ξημερώματος της Παρασκευής (04.00) είναι το ντέρμπι του Λος Άντζελες ανάμεσα σε Λέικερς και Κλίπερς. Οι Κλιπς που θα παραταχθούν δίχως τον Λου Ουίλιαμς ο οποίος μπήκε σε καραντίνα ακόμη μιας εβδομάδας επειδή πήγε σε στριπτιζάδικο ενώ είχε πει ότι θα πήγαινε σε κηδεία συγγενή θα στηριχθούν στο δίδυμο Λέοναρντ-Τζορτζ. Ειδικά ο δεύτερος έχει στο τσεπάκι τους +24 με 25 πόντους και πιστεύω ότι συνολικά θα ξεπεράσει τους 33,5 σε πόντους συν ριμπάουντ συν ασίστ (στο 1.87).