Έδωσαν χαρά και χαμόγελα στα παιδιά της Κυψέλης


Η Παρασκευή (24/07/2020) ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για αρκετά μέλη της «Κυψέλης» και τους συνοδούς τους, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα ακούσματα του πολυαγαπημένου συγκροτήματος #ΜΕΛΙΣΣΕΣ σε ένα μοναδικό live party στο κτήμα Οινοφόρος.


Τα πρόσωπα των παιδιών γέμισαν χαρά, διασκέδασαν με την ψυχή τους και ξέφυγαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την καθημερινότητά τους.

Η Κυψέλη σημειώνει : «Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παντελή Πατερέλλη, ιδιοκτήτη του Οινοφόρου, καθώς και τον κ. Άλκη Θωμανίκου, ιδιοκτήτη του Grill House Τηγανάκια, για την ευγενική τους χειρονομία να προσφέρουν προσκλήσεις στα παιδιά μας και τους συνοδούς τους. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να είναι γεροί και να συνεχίσουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς την βοήθεια τους σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες του τόπου μας!!!»

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Grill house Τηγανάκια Αλκης Θωμανικου βρίσκεται κοντά στην Κυψέλη, καθώς εδώ και 1 περίπου μήνα προσφέρει σε εβδομαδιαία βάση ένα γεύμα στα παιδιά της Κυψέλης, ενώ τους έχει κάνει και το τραπέζι στα Τηγανάκια, το ίδιο έχει κάνει και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Martano της προκυμαίας Μυτιλήνης Δημήτρης Πλουκος όπου πρόσφερε επισης ένα γεύμα στην Κυψέλη..


Αυτές οι πρωτοβουλίες των παραπάνω επιχειρηματιών αξίζουν την κάθε προβολή από μέρους μας, καθώς είναι αξιέπαινες και μακάρι κι άλλοι επιχειρηματίες να ακολουθήσουν ώστε να δώσουν περισσότερη χαρά και χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά της Λέσβου που έχουν την δική τους ιδιαιτερότητα αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε.