Σε Περιφέρεια και δήμο Μυτιλήνης εκπρόσωποι της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών από την Τοπική Διοίκηση Λέσβου


Επισκέψεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στον Δήμο Μυτιλήνης πραγματοποιήθηκαν, από εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Διοίκησης Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 24/06/2020 αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον πρόεδρο ΚΑΝΙΜΑ Πολυχρόνη, την αναπλ. ταμία ΚΟΝΤΑΡΑ Πολυνίκη και τον αρμόδιο για θέματα δημοσίων σχέσεων ΣΚΟΡΔΑ Θεμιστοκλή, είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ Κωνσταντίνο, κατά την οποία παραβρέθηκε και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταναστευτικής Κρίσης και Αθλητισμού κος ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑΣ Δημήτριος.

Επίσης, την Πέμπτη 25/06/2020, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος ΓΑΛΗΝΟΣ Παναγιώτης και η Γεν. Γραμματέας ΜΠΟΥΖΟΥΚΑ Ελεάνα συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. ΚΥΤΕΛΗ Ευστράτιο και ακολούθως με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. ΤΣΑΚΥΡΗ Παναγιώτη.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων, οι οποίες είχαν εθιμοτυπικό χαρακτήρα, έγινε μια πρώτη γνωριμία με τους εκπροσώπους των φορέων και παράλληλα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία της Ένωσης, καθώς και στην δυνατότητα αμοιβαίας στήριξης και συνεργασίας σε δράσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου.

Από τους εκπροσώπους της Ένωσης προσφέρθηκαν κάποια συμβολικά δώρα, ενώ ο κος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού δώρισε στα μέλη της Ένωσης βιβλία.