Backpack – Πως θα διαλέξεις το σωστό για τις ανάγκες σου


Τα σακίδια πλάτης είναι η καλύτερή σας επιλογή για κάθε μετακίνηση. Είναι ευέλικτα, έχουν πολλές θήκες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εκδρομές και για την καθημερινότητά σας. Τα ανδρικά και γυναικεία backpacks είναι πλέον δημοφιλείς επιλογές και κάθε κατάστημα έχει επενδύσει πάνω τους. Το ίδιο και το ηλεκτρονικό κατάστημα Bagie, το οποίο προσφέρει χαμηλές τιμές σε ευέλικτα και εύχρηστα σακίδια που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Ένα από τα πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα των σακιδίων αυτών είναι ότι προσφέρουν ελευθερία κινήσεων στα χέρια και ισορροπία, ώστε το βάρος να μοιράζεται και στους δύο ώμους. Μετατρέψτε και εσείς τις τσάντες πλάτες σε ένα πραγματικό εργαλείο με την βοήθεια του Bagie!

Ανδρικό επαγγελματικό backpack



Άσχετα με το dress code, οι άνδρες έχουν εντάξει για τα καλά το επαγγελματικό backpack στις καθημερινές τους εργασίες, φορώντας είτε κοστούμι είτε ένα απλό jean. Το Prime by Titan είναι ένα στυλ σακιδίου που μπορείτε να βρείτε online, εύκολα και γρήγορα. Από τα κλασικά σχέδια της αγοράς και της Titan με πολλές πωλήσεις. Μετακινηθείτε με άνεση στην πόλη, χωρίς περιορισμούς.

Casual σακίδιο για όλες τις ώρες



Και όταν λέμε για όλες τις ώρες το εννοούμε! Οι γυναικείες τσάντες πλάτης της Travelite, που μπορείτε να αγοράσετε από εδώ μπορεί να φορεθεί στην βόλτα, στην παραλία, σε μία εκδρομή, ακόμα και στην δουλειά με το κοστούμι σας.




Το ίδιο σχέδιο της Travelite γίνεται ανάρπαστο και σε ροζ για τις γυναίκες. Μπορείτε να το βρείτε από εδώ. Με θήκη για laptop 15", αυτήν την τσάντα θα την λατρέψετε.

Περισσότερες τσάντες πλάτες για όλη την οικογένεια, θα βρείτε στο Bagie.gr σε μοναδικές τιμές!