150 φόρμες εργασίας από την περιφέρεια για τους αστυνομικούς της Λέσβου


Τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου, υποδέχτηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος  Μουτζούρης, προκειμένου να τους παραδώσει  150 φόρμες εργασίας  μετά από σχετικό τους αίτημα.

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Μεταναστευτικής Πολιτικής & Αθλητισμού  Δημήτρη Κουρσουμπά και του ειδικού συμβούλου Γιώργου Σίμου, ο Περιφερειάρχης  συνεχάρη τους αστυνομικούς για την αυταπάρνηση που δείχνουν στην εκτέλεση των καθηκόντων τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, τονίζοντας πως και ο ίδιος και η Περιφέρεια θα βρίσκονται κοντά τους στηρίζοντας τους, όπως έκαναν και με τους άντρες του Λιμενικού στην Λέσβο και στην Χίο.

Ο κ. Κουρσουμπάς από την μεριά του σημείωσε πως τα σώματα ασφαλείας στην Λέσβο και στα νησιά του Βορείου Αιγαίου επιτελούν ένα τεράστιο έργο και το λιγότερο που οφείλει να κάνει από την πλευρά της η Περιφέρεια είναι να τους στηρίζει με κάθε τρόπο. Από την πλευρά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, ο Πρόεδρος Βασίλης Ροδόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια και τον κ. Μουτζούρη, τόνισε πως η  δωρεά του υλικού είναι πέραν όλων των άλλων και μια ηθική επιβράβευση προς τους αστυνομικούς και τους δίνει ώθηση και κουράγιο να συνεχίσουν.