10.000 μάσκες, 180 στολές και 20 θερμόμετρα από Λέσβιους του εξωτερικού στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης


με την στήριξη της επίτιμης Προξένου της Γαλλίας για τη Λέσβο και τη Λήμνο

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους, στην ομάδα των Λέσβιων ξενιτεμένων παιδιών μας και συγκεκριμένα στους Γιώργο Αντωνίου, Γρηγόρη Ιατρόπουλο, Δήμητρα Κατσάνη, Λευτέρη Κουμαρά, Εμμανουήλ Τσατραφίλη, Ειρήνη Φρυδάκη και Γιάννη Χατζηφώτη, που διαπρέπουν στο εξωτερικό οι οποίοι με την στήριξη της επίτιμης Προξένου της Γαλλίας για τη Λέσβο και τη Λήμνο κα Σοφία Μπαρουτσάκη-Τσιριγώτη, δημιούργησαν μία πλατφόρμα (www.gofundme.com/f/1z084mj0g0),στην οποία ο καθένας μπορούσε να συνεισφέρει.

Ο στόχος τον οποίο έθεσαν, δηλαδή η συγκέντρωση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου χρηματικού ποσού για την ενίσχυση του νοσοκομείου μας με προστατευτικό εξοπλισμό, ώστε το καθημερινά μαχόμενο προσωπικό να λειτουργεί με ασφάλεια κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, επετεύχθη.

Κατόπιν αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας τους, προκειμένου να συμβάλουν στην προστασία από την πανδημία του Covid-19, μας προσέφεραν 10.000 τεμάχια χειρουργικές μάσκες, 180 τεμάχια στολές υψηλής προστασίας και 20 θερμόμετρα μετώπου.

Ευχαριστούμε τόσο τους ίδιους για την αξιέπαινη προσπάθεια, όσο και όλους εσάς που συμβάλλατε σ’ αυτή προσφέροντας, έστω και ένα ευρώ, για την υποστήριξη του Νοσοκομείου μας.

Τέτοιου είδους ενέργειες μας γεμίζουν δύναμη να συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας και αποδεικνύουν ότι σε δύσκολες ώρες, οι απανταχού Έλληνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό καλό.