Στον διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης ο πρόεδρος του ΚΥ Καλλονής Α. Ροδιτης


Με το Διοικητή του Βοστάνειου Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Γεώργιο Καμπούρη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας Καλλονής, κ. Αλέξανδρος Ροδίτης.

Η συνάντηση κινήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα κι έγινε μία πρώτη συζήτηση γύρω από θέματα στα οποία θα μπορούσαν να συνεργαστούν οι δύο μονάδες υγείας με απώτερο σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών στους κατοίκους της Λέσβου.

Ο κ. Καμπούρης τόνισε ότι το Νοσοκομείο και η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας πρέπει να οργανώνονται και να λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία προκειμένου να αντιμετωπίζονται αμεσότερα δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να προκύψουν την ώρα της κρίσης.

Ο κ. Ροδίτης προσκάλεσε τον κ. Καμπούρη να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Καλλονής και τόνισε: «Η παρουσία σας στο τιμόνι του Νοσοκομείου αποτελεί θεμέλια βάση και για τη δική μας αποτελεσματικότητα στον Τομέα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Οι δυσκολίες είναι εφάμιλλες κι έχουμε υποχρέωση να τις ξεπεράσουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνέργειες όλα είναι εφικτά».