Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου παρακαλεί να πεθάνουν περισσότεροι από το Μάτι-Ανακοίνωση καταδίκης από τον ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου


Σε κανονικές συνθήκες, ακραίες φωνές που επιζητούν δημοσιότητα μέσα από τα social media μένουν έξω από τον «φακό» των κανονικών media.

Δεν ζούμε, όμως, φυσιολογικές μέρες. Αντιθέτως βιώνουμε στιγμές που θα χαραχτούν για πάντα στις μνήμες μας και στην Ιστορία, και οι φωνασκίες ανθρώπων όπως της εκ Μυτιλήνης ορμώμενης, οργανωμένης στον ΣΥΡΙΖΑ, κυρίας Μυρσίνης Βουνάτσου ηχούν σαν κρωγμοί γυπών πάνω από τα πτώματα.

Η εν λόγω κυρία, γνωστή για τους αγώνες της υπέρ της «αριστεράς» στο νησί της Λέσβου, θερμή υποστηρικτής του Παύλου Πολάκη και πολυφωτογραφημένη στο πλάι του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, επιχείρησε το παράλογο άλμα συμψηφισμού των νεκρών μεταξύ της τραγωδίας στο Μάτι Αττικής και των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊου για να προσθέσει και τη δική της φωνή στη μακρά αλυσίδα των επώνυμων και μη φίλων του «θα λογαριαστούμε».

 Η ερεβώδης ανάρτησή της Μυρσίνης Βουνάτσου στο facebook έχει πυροδοτήσει μεγάλες και όχι αναιτιολόγητες αντιδράσεις. Σε αυτή μας λέει ορθά κοφτά πως «όταν θα «ισοφαρίσουμε» τους νεκρούς εγώ θα αρχίσω να μετράω πτώματα και να ζητάω ευθύνες (ποινικές)…Αν θα λογαριαστούμε λέει;»  

Δίπλα σε αυτή την ανάρτηση, προηγούνται και ακολουθούν άλλες. Οι φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα για το πώς βιώνει με το σκυλάκι του την καραντίνα, το άρθρο του Θανάση Καρτερού για τον καθηγητή Τσιόδρα, το editorial της εφημερίδας Documento, αναρτήσεις για τους «ακροδεξιούς φασίστες» που της επιτίθενται…


Η κυρία Βουνάτσου πατάει επί πτωμάτων παίρνοντας τη σκυτάλη από τα πρωτοκλασάτα και δευτεροκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας πιθανόν πως δίνει εξετάσεις και έχει μια ευκαιρία να γίνει γνωστή λίγο πιο πέρα από την ταλαιπωρημένη Μυτιλήνη.

Ας είναι ο δηλητηριώδης λόγος της Μυρσίνης Βουνάτσου ένα παράδειγμα προς αποφυγή στους δύσκολους καιρούς που ζούμε. Και ας γίνει αφορμή για το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να τραβήξει επιτέλους μια καθαρή γραμμή μακριά από όλα εκείνα τα στελέχη της που αναζητούν αφορμές για να οργανώσουν έναν νέο εμφύλιο. 


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία αποδοκιμάζει συλλογικά και απερίφραστα την ανάρτηση της Μυρσίνης Βουνάτσου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οποία προσβάλει και εκθέτει τον χώρο μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τόσο τοπικά όσο και κεντρικά, έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη του λαού μας κόντρα στην πρωτοφανή και επικίνδυνη πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Κάνει προτάσεις και εργάζεται τοπικά και πανελλαδικά για την στήριξη του υγειονομικού προσωπικού, των εργαζομένων, των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ευπαθών ομάδων.

Επαγρυπνεί, καταγράφει τις συνεχείς εξελίξεις, βγαίνει μπροστά, για να υπερασπιστεί όλους αυτούς που η  Κυβέρνηση αφήνει απροστάτευτους.

Αυτή είναι η μόνη στάση, η μόνη θέση της Αριστεράς


Και η νέα της ανάρτηση χτες μετα την κατακραυγή….που δείχνει αμετανόητη