Ιρανός διέρρηξε επιχείρηση στον Καρά Τεπέ- Μέτρησε τα κλοπιμαία αξίας 2800€ αφήνοντας και «πουρμπουάρ» (PICS)



Διέρρηξε επιχείρηση στο Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, προκάλεσε φθορές, αφαίρεσε 2.800 ευρώ και κάθισε…στην καρέκλα του ιδιοκτήτη του καταστήματος για να κάνει καταμέτρηση των κλοπιμαίων. 

Ο λόγος για έναν Ιρανό ηλικίας 31 ετών που εισέβαλε στο κατάστημα το απόγευμα της Παρασκευής.

Αφού έψαξε τους χώρους, εντόπισε ένα συρτάρι με τα χρήματα.



Όπως φαίνεται άλλωστε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το lawandorder.gr, ο δράστης αναζητά την άνεσή του χρήματα και τιμαλφή, ενώ όταν το καταφέρνει κάθεται…αναπαυτικά στο γραφείο του ιδιοκτήτη όπου μετρούσε τα χρήματα, αφήνοντας μάλιστα τα…ψιλά.



Μάλιστα πριν φύγει από το χώρο, κατέστρεψε το καταγραφικό μηχάνημα πιστεύοντας πως θα καλύψει τα ίχνη του.



Μετά από καταγγελία του θύματος, ο 31χρονος Ιρανός εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου και στην κατοχή του βρέθηκαν 2.150 ευρώ, που προήλθαν από την κλοπή που διέπραξε.



Πληροφορίες, φωτο: lawandorder.gr

Η ανακοίνωση  της αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης – κλοπής σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη αλλοδαπός

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προχθές (25-04-2020) σε επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μπήκε στην προαναφερόμενη επιχείρηση, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδό της και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -2.800- ευρώ, ενώ προκάλεσε και φθορές σε εξοπλισμό.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.