Απίστευτη επίθεση «αλληλέγγυων» με ύβρεις στον Χ. Αθανασίου στο αεροδρόμιο της Αθήνας (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ έγινε αποδέκτης των έντονων αποδοκιμασιών από ομάδα νεαρών, στον χώρο του αεροδρομίου Ελ Βενιζέλος, κατά την επιστροφή του από τη Μυτιλήνη.

Εσένα θα πετάξουμε στα ξερονήσια» είπαν μεταξύ άλλων νεαροί, αποδοκιμάζοντας έντονα τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης της ΝΔ Χαράλαμπο Αθανασίου, για την επιμονή του να λειτουργήσουν χώροι κράτησης προσφύγων σε ακατοίκητα νησιά.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Κυριακή μια ομάδα νεαρών, όπως καταγράφεται και σε οπτικοκαουστικό υλικό που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, αναγνώρισε και επιτέθηκε λεκτικά στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Στο βίντεο φαίνεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης ενώ προχωρά σε χώρο του αεροδρομίου και εκείνη τη στιγμή η ομάδα των νεαρών τον πλησιάζει και αρχίζει να του μιλά για τη Μόρια,  φωνάζοντας στον βουλευτή της ΝΔ “ντροπή σας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αθανασίου είχε στο παρελθόν ταχθεί υπέρ της κράτησης προσφύγων σε ξερονήσια και επανέφερε πρόσφατα την πρότασή του σε δηλώσεις του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα».