Κορωνοϊός: Απολυμαίνεται ο στόλος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης (PICS, VID)


Μαζική απολύμανση των οχημάτων του στόλου του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης

Σε απολύμανση μέρος των οχημάτων του στόλου του, με χρήση προϊόντων που περιέχουν αντιμικροβιακούς παράγοντες κατά των κορωνοϊών, προχώρησε χθες το σωματείου ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης στην πιάτσα ταξί απέναντι από το τελωνείο, «δείχνοντας ευαισθησία και σοβαρότητα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε και έχοντας ισχυρή την αίσθηση ευθύνης ανταποκρίνεται σε αυτό που απαιτεί η κοινωνία».


Η απολύμανση πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένη εταιρεία και μετά το πέρας της απολύμανσης έχει προσκομισθεί στο σωματείο πιστοποιητικό εφαρμογής. Στη διαδικασία παραβρέθηκαν ο πρόεδρος και Μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης.


Το σωματείο ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης ανακοίνωσε επίσης ότι τα μέλη του του έχουν διαρκή ενημέρωση και προβαίνουν σε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για την πρόληψη και μετάδοση του COVID-19.


Σε σχετικό του σχόλιο ο πρόεδρος του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Μυτιλήνης κος Γρηγόρης Φριλιγκος δήλωσε: «Τα οχήματα θα παραμείνουν σφραγισμένα για 12 ώρες στο σημείο που έγινε η απολύμανση και η απολυμαντική δράση του χρησιμοποιούμενου φαρμάκου διαρκεί 7 μέρες , οπότε για τις επόμενες 7 μέρες θα καταστρέφεται όποιο μικρόβιο μπει στα οχήματα αυτά . Το κάθε ένα από τα εν λόγω οχήματα θα εφοδιαστεί με το σχετικό πιστοποιητικό απολύμανσης .»

Σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί απολύμανση και τών υπολοίπων ταξί.


Ας σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες προχώρησαν σε απολύμανση και τα πρώτα 7 Ραδιοταξί της Μυτιλήνης

*Στο βίντεο έχει γίνει λάθος στο όνομα του προέδρου.. Το σωστό όνομα είναι Γρηγόρης Φριλιγκος