ΝΥΧΤΑ ΤΡΟΜΟΥ: Οι «πιτσιρικάδες» , οι φασίστες, και οι αναρχικοί με τα στυλιαρια.. και τις κρεμάλες (PICS, VIDS)


Τελικά τι έγινε χτες τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Μυτιλήνης…;


Ο τίτλος του κειμένου βγήκε από τις λέξεις που διαβάζουμε σήμερα σε μερίδα ΜΜΕ του νησιού μας 

Μερίδα των ΜΜΕ της Λέσβου για ακόμα μια φορά προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να διχάσει τους κατοίκους της Λέσβου..

Χτες περί τις 23:00..!!! το βράδυ ομάδα αντιεξουσιαστές μαζί με μέλη ΜΚΟ και λιγοστούς μετανάστες πραγματοποίησαν αιφνίδια πορεία από την Μυτιλήνη προς την Επάνω Σκάλα με σκοπό να μεταβούν στον καταυλισμό του Καρα- Τεπε.

Η αστυνομία με κλούβα έκλεισε το δρόμο στο ύψος του εργοστασίου της ΔΕΗ.

Οι αντεξουσιαστες με τους λοιπούς φίλους τους τελικά χωρίς να τους εμποδίσει η αστυνομία έκαναν πορεία από την Επάνω Σκάλα μέσω της παλιάς αγοράς προς την πλατεία Σαπφούς τρομοκρατώντας όποιον έβλεπαν μπροστά τους. Φωνάζοντας για κρεμάλες, φασίστες κτλ.. 


Πίσω από την κλούβα των ΜΑΤ στην Επάνω Σκαλα υπήρχαν και κάποια νεαρά άτομα που αντιδρούσαν σε αυτήν την κατάσταση χωρίς να γίνει κάτι στο σημείο αυτό.



Αξίζει να τονιστεί ότι όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο οι αντιεξουσιαστές φορούσαν μαύρα ρούχα με καλυμμένα οι περισσότεροι τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας άλλοι κόκκινες σημαίες και άλλοι ξύλινα κοντάρια με τα κράνη τους ανά χείρας..ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ-ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ

Η προκυμαία και το κέντρο της Μυτιλήνης ήταν αστυνομοκρατούμενο καθώς μεγάλες δυνάμεις ΜΑΤ, ΥΜΕΤ κτλ είχαν παραταθεί στην πλατεία Σαπφούς και στο δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης εως και τον ΟΤΕ.



Στην πλατεία Σαπφούς για άγνωστο λογο μέχρι στιγμής γυρω στις 01:00 πμ υπήρξε ένταση μεταξύ αναρχικών και ΜΑΤ που μάλιστα πέταξαν και δακρυγόνο ενώ συνεχώς ακούγονταν κρότοι γύρω από την προκυμαία Μυτιλήνης.

Οι αναρχικοί για να αποφύγουν τις αστυνομικές δυνάμεις διέφυγαν μέσα στα στενά της Ερμού, φτάνοντας μέχρι την πλατεία αλυσίδας, όπου εκεί τους περίμενε ομάδα νεαρών ατόμων και σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και κάποιες μάχες σώμα με σώμα.

Τελικά μετά από αρκετή ώρα και περι τις 02:00 πμ τα επεισόδια έληξαν καθώς οι ομάδες των αναρχικών και των νεαρών σκορπίστηκαν στα στενά του κέντρου.

Στην Μορια τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες χτες αγανακτισμένοι κάτοικοι βγήκαν για μια ακόμα νύχτα στους δρόμους ώστε να προστατέψουν τις περιουσίες τους, έχοντας πληροφορίες οτι θα γίνει νεα απόπειρα για πορεία μεσα στο χωριό.

Κάποιοι από τους κατοίκους έφτασαν και στο ακραίο σημείο να ελέγχουν τις εισόδους του χωριού και να μην επιτρέπουν την είσοδο σε αλλοδαπούς και μέλη ΜΚΟ, ενώ ομάδα νεαρών περιπολούσε στα στενά του χωριού διώχνοντας όποιον μετανάστη έβλεπαν η μέλος ΜΚΟ.. Ενω όπως αναφέρουν πληροφορίες έσπασαν και τα τζάμια του Ι.Χ μιας Ιταλιδας μέλος ΜΚΟ

Στην Μορια χτες μετά από πολλά χρόνια έντονη ήταν η παρουσία της αστυνομίας, με διμοιρία των ΜΑΤ, με ομάδες των ΔΙΑΣ και περιπολικά.

Αυτές είναι οι δικές μας πληροφορίες, τώρα ποιος έχει δίκιο θα το δείξει η ιστορία γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει επικίνδυνα και εμείς τα ΜΜΕ της Λέσβου πρέπει να λέμε κάποια στιγμή και αλήθειες, αυτά που βλέπουμε δηλαδή και όχι όπως μας επιτάσσει η ιδεολογία μας να γράφουμε……

Τα ΜΜΕ δεν πρέπει να διχάζουν τους κατοίκους της Λέσβου και να τους τσουβαλιάζουν σε ακροδεξιούς και αλληλέγγυους…

Φυσικά και δεν επιτρέπονται επιθέσεις σε μετανάστες, πρόσφυγες, βρέφη, παιδιά.

Να φύγουν  θέλουν όπως και εμείς, αυτό θέλουμε να αποσυμφορηθει το νησί μας. Κάντε μια βόλτα στην κόλαση της Μοριας να δείτε σε τι συνθήκες ζουν όλοι αυτοί οι μετανάστες..

Δεν μπήκαν μόνοι τους στην Μορια τους ανάγκασαν να μείνουν εκεί, ήρθαν κακήν κακώς στο νησί μας ώστε να φύγουν σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα για ένα καλύτερο αύριο και τους εγκλώβισαν εδώ...  Και φυσικά παίζονται πολλά από πίσω αλλά δεν είναι της παρούσης.

Η αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της και αυτή και μόνο αυτή μπορεί να προστατέψει το χωριό από τα παραβατικα στοιχεία που κυκλοφορούν ανάμεσα μας είτε είναι πρόσφυγες, είτε μετανάστες, είτε μέλη ΜΚΟ κτλ.

Επίσης είμαστε κατά των επιθέσεων σε δημοσιογράφους είτε Έλληνες ειτε ξένοι.. Ο δημοσιογράφος κάνει την δουλειά του κάτω απο αντίξοες συνθήκες είτε γράφει σωστά είτε όχι, και αν έχετε αγανακτήσει με τα γραφόμενα τους υπάρχουν οι ενώσεις, η αστυνομία, ο εισαγγελέας, ώστε να κάνετε την καταγγελία σας και όχι οι βρισιές και οι τραμπουκισμοί. Με αυτό το τρόπο χάνετε το δίκιο σας όποιο και αν είναι αυτό.

Αυτά και θα επανέλθουμε

Στα αποκλειστικά βίντεο του L.P η διαμαρτυρία των αντεξουσιαστων κρατώντας στυλιαρια, και κόκκινες σημαίες.