Κοπή βασιλόπιτας; Που αλλού; στα «ΤΗΓΑΝΑΚΙΑ Grill House» με live μουσική και ποιοτικό φαγητό


Θέλετε να κόψετε την πίτα τους και δεν έχετε βρει πού;

Σας εχουμε την λυση…..

ΤΗΓΑΝΑΚΙΑ GRILL HOUSE”

Στον μεγάλο και εναλλακτικό χώρο στα Τηγανάκια μπορείτε να οργανώσετε μία αξέχαστη εκδήλωση κάθε τύπου.

Κοπή πίτας
Εταιρικά events
Κοινωνικές εκδηλώσεις
Επαγγελματικές εκδηλώσεις
Party’s
Prive γεύματα
Παρουσιάσεις
Promotions
Seasonal events
Special events


Ωραίο σκηνικό για να ζεσταθείς με μια σούπα κοτόπουλου η Κρεατόσουπά και να συνεχίσεις με μια πατσά, η αρνάκι και άλλες φυσικά νοστιμιές.

Τα πιάτα κινούνται στη λογική του comfort food με σύγχρονες νότες, χωρίς να λείπουν και οι «wellness» προτάσεις, ενώ αρκετές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η κουζίνα του εστιατορίου είναι από ντόπιους παραγωγούς… 


Η ποικιλία των γεύσεων, η υψηλή ποιότητα των υλικών και η συνεχής ανανέωση των πιάτων, δημιουργεί ένα ξεχωριστό, ένα μοναδικό concept που παντρεύει τα κάρβουνα με τον παραδοσιακό φούρνο, δίνοντας μια «διαφορετική πινελιά» στις κλασικές προτάσεις, που μέχρι τώρα επικρατούσαν στην αγορά.
           
Ο χώρος είναι χαλαρός, άνετος και οικείος, τα φαγητά ξεπροβάλλουν πίσω από τη βιτρίνα και «φωνάζουν» να τα δοκιμάσεις.


Το μενού της είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Τα φαγητά φεύγουν γρήγορα, κάποιες φορές. Δοκιμάστε μουσακά και παστίτσιο. Ο κατάλογος είναι μακρύς και προσαρμόζεται αναλόγως.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Τηγανάκια Grill house δεν διαθέτει τίποτα κατεψυγμένο, αλλά παρέχει μόνο φρέσκα και αγνά υλικά.

Στα Τηγανάκια έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε με Live Ελληνική μουσική με μια πλήρη ορχήστρα και τραγουδιστές που θα σας συναρπάσουν… παρασύροντας και εσάς στην πίστα για μια, και δυο και τρεις….στροφές

Τα Τηγανάκια Grill house έχουν ψηφιστεί ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Λέσβου στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Info….

Δ/νση: Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη

Τηλ.: 22510 43364, 6940 300403, 6977 498066