Προβλήματα ηλεκτροδότησης στη δυτική Λέσβο- Στα λευκά τα ορεινά της Λέσβου


Συνεχίζουν μέχρι αυτή την ώρα (12:20 μ.μ.) συνεχίζονται τα προβλήματα που δημιούργησε η κακοκαιρία που πλήττει από την Κυριακή τη Λέσβο και κυρίως η χιονόπτωση στα ορεινά του νησιού. Πριν από λίγο άνοιξε ο δρόμος από Αγιάσο προς Σανατόριο και Ραντάρ, ενώ παραμένει κλειστός ο δρόμος από Ραντάρ προς Μεγαλοχώρι.

Πριν λίγη ώρα άνοιξε ο δρόμος από Μεγάλη Λίμνη προς Αμπελικό-Ακράσι-Νεοχώρι και Μεγαλοχώρι ενώ προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους μέσα στα χωριά όπου το χιόνι έχει φτάσει τα 20 εκατοστά, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μυτιλήνης Μιχάλης Φρατζέσκος. Στην περιοχή επιχειρούν τα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου Μυτιλήνης και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, όπου σε συνεργασία με την αστυνομία συντονίζουν το έργο του καθαρισμού των δρόμων.

Το πρωί υπήρξαν προβλήματα και στο ορεινό τμήμα της βορειοδυτικής Λέσβου, στο δρόμο  από Καλλονή προς Φίλια και Σκαλοχώρι, καθώς και στην περιοχή της Άγρας, αλλά και προς Λεπέτυμνο και Άργενο. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου από νωρίς το πρωί καθαρίζουν τους δρόμους, ενώ αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων γίνεται σε όλους τους δρόμους κανονικά, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ιορδάνης Ιορδάνου.
Στη Δυτική Λέσβο υπάρχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Ερεσό, την Βατούσα και την Λαφιώνα, όπου συνεργεία επιχειρούν για να αποκαταστήσουν τις βλάβες, ενώ χθες σημειώθηκαν κατά διαστήματα διακοπές την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, σε Μόλυβο, Πέτρα, Καλλονή και Αγία Παρασκευή.

Πηγή ΕΡΤ Αιγαίου

Φωτό: Νίκος Σπανός