5 συμβουλές για πιο σέξι Χριστούγεννα!

Οι ειδικοί μας δίνουν τα φώτα τους!

Το εορταστικό κλίμα βοηθά αναμφίβολα, ώστε να δημιουργήσουμε ερωτική ατμόσφαιρα και να απελευθερώσουμε τη σεξουαλικότητά μας.

Δείτε λοιπόν εν συνεχεία τα πέντε βασικά πράγματα που μας συμβουλεύουν οι σεξολόγοι και οι σύμβουλοι ζευγαριών, ώστε να εκμεταλλευτούμε καταλλήλως την πιο ρομαντική και ξέγνοιαστη εποχή του χρόνου.

1. Ο προσωπικός Άγιος Βασίλης

Μελέτες αποδεικνύουν ότι το κόκκινο χρώμα είναι συνώνυμο με την ανεβασμένη ερωτική διάθεση και το ρομαντισμό. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες ανταποκρίνονται θετικά στο αντίθετο φύλο όταν επικρατεί το κόκκινο χρώμα στα ρούχα και τα αξεσουάρ, δεν είναι λοιπόν αργά για να αγοράσετε μια… ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη στολή!

2. Δοκιμάστε σκι στον πάγο

Ακόμη και για τους ερασιτέχνες, το πατινάζ μπορεί να αποδειχθεί μια διασκεδαστική εμπειρία. Το άγγιγμα των χεριών και η επαφή για να αποφύγουμε τις πτώσεις ανεβάζουν την ερωτική διάθεση και μας φέρνουν ακόμη πιο κοντά.

3. Κλασικά τραγούδια

Τι πιο ερωτικό από τα μελωδικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια; Η μουσική δημιουργεί πάντα το κατάλληλο κλίμα για να εκφραστούμε και να απελευθερωθούμε.

4. Ποιοτικός χρόνος

Μέσα στο χάος της προετοιμασίας και των κοινωνικών υποχρεώσεων, είναι σημαντικό τα ζευγάρια να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί. Ένα ήσυχο απόγευμα μπροστά στο τζάκι και πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι αρκετό για να ανέβει η ερωτική διάθεση στα ύψη.

5. Χριστουγεννιάτικη κάρτα

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα είναι μια καλή αφορμή να εκφράσουμε όσα νιώθουμε ή να αποκαλύψουμε τις απόκρυφες σκέψεις μας. Ένα γιορτινό ερωτικό μήνυμα μπορεί να δώσει το σήμα για να ξεκινήσει το πραγματικό πάρτι!

Πηγη teens.gr