Foxbet: Το έχουν το 2.37 στο «Ολίμπικο»!


Αρκετά γεμάτο είναι το κουπόνι της Τετάρτης, με τις εμβόλιμες και τα Κύπελλα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική να μας δίνουν «δυνατές» επιλογές. Κρατάμε ένα ειδικό από την Ιταλία και ένα combo από την Ισπανία.

Ρόμα – Αταλάντα

Έχει βρει τα πατήματα της το τελευταίο διάστημα η Ρόμα. Έρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Μπολόνια με σκορ 2-1, σπάζοντας το μεγάλο αήττητο σερί της στο «Ρενάτο Νταλ' Άρα». Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη των «τζιαλορόσι» και ενώ είχε προηγηθεί το 4-0 επί της Μπασακσεχίρ στο «Ολίμπικο» για το Γιουρόπα Λιγκ. Στον αντίποδα η Αταλάντα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει στη Φλωρεντία. Με γκολ στο 95ο λεπτό πήρε το 2-2 από τη Φιορεντίνα και ο Γκασπερίνι το πανηγύρισε έξαλλα. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε την κατάλληλη στιγμή, καθώς νωρίτερα είχε γνωρίσει τον διασυρμό στο Ζάγκρεμπ, με σκορ 4-0 από τη Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Τα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια έχουν πολλά γκολ. Είναι και ο τρόπος παιχνιδιού αμφότερων που μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως και φέτος το ίδιο θα συμβεί. Πάμε με το αμφίσκορο στο δεύτερο ημίχρονο.

Μαγιόρκα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μακριά από το νησί, η Μαγιόρκα αντιμετωπίζει ξεκάθαρο πρόβλημα. Παρουσιάζει πολύ μέτριο πρόσωπο και το ίδιο έδειξε και στη Μαδρίτη, όπου ηττήθηκε με σκορ 4-2 από τη Χετάφε. Αυτή ήταν η τρίτη της ήττα σε τέσσερις εξόδους και η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι απόψε θα γίνει σε κατάμεστο γήπεδο, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out. Από την άλλη, η Ατλέτικο γκέλαρε κόντρα στη Θέλτα. Είχε μέτρια εικόνα, επιθετικά δεν είχε... σπιρτάδα και προβλημάτισε. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά το 2-2 με τη Γιουβέντους και ενώ απόψε ο Σιμεόνε ετοιμάζει μερικό ροτέισον. Βέβαια, οι «ροχιμπλάνκος» αν παρουσιαστούν σοβαροί, μπορούν να περάσουν από τη Μαγιόρκα. Δεδομένου πως το «Σον Μόις» είναι έδρα, θα πάρουμε το combo του διπλού με το under 3,5.