Μοναδικά πακέτα για βάφτιση και γάμο - Ποικιλία - Ποιότητα - Προσιτή Πολυτέλεια!


Κάποιες μέρες είναι ξεχωριστές και μοναδικές, το ίδιο και οι στιγμές τους! Για να ζήσετε την εμπειρία του γάμου και της βάφτισης όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί, επιλέξτε κόσμημα Vitopoulos. Ύστερα από πολλά χρόνια στον χώρο, το κατάστημα Vitopoulos εξασφαλίζει πιο εύκολες αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά του, στο οποίο μπορείτε να βρείτε σε ακόμα πιο χαμηλές τιμές επώνυμα στέφανα γάμου, δακτυλίδια μονόπετρα και βαφτιστικούς σταυρούς.
Στέφανα - Βέρες, για την αρχή μιας ονειρεμένης ζωής

Σε αυτή την κορυφαία στιγμή του ζευγαριού, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που συμβολίζουν τόσο την δέσμευση όσο και την αμοιβαία υπόσχεση αγάπης. Όσο μοναδικοί είναι οι μελλόνυμφοι λοιπόν, τόσο μοναδικά πρέπει να είναι και τα στέφανα γάμου. Πρόκειται για ένα ιερό κόσμημα, το οποίο αποτελείται από υλικά παρμένα από την φύση -όπως το φύλλο ελιάς- που περίτεχνα ενωμένα, αποτελούν τα στέφανα γάμου που προσφέρουν περισσότερη λάμψη στην στιγμή και ενώνουν τον άνδρα και την γυναίκα. Στην ποικιλία Vitopoulos θα βρείτε στέφανα απλά, σκαλιστά, με λουλούδια, ρομαντικού στυλ ή πιο κλασικού τύπου σε χρυσό, λευκόχρυσο ή συνδυασμούς πολυτελών υλικών.


Τα χρυσά στέφανα με σχέδιο ελιά, είναι από τα πιο δημοφιλή vintage σχέδια που πλέον έχουν μεγάλη ζήτηση για την γαμήλια τελετή. Ο επιχρυσωμένος καρπός σε κάθε φύλλο αποτελεί μία μοναδική λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Τα στέφανα αυτά μπορείτε να τα βρείτε σε σετ γάμου, με ποτήρι κρασιού και καράφα. Το μονόπετρο δαχτυλίδι και η βέρα, είναι επίσης ορόσημα για τον αρραβώνα και τον γάμο. Στα μονόπετρα, πάντα υπάρχει η επιλογή 18Κ, με ορυκτό λευκό διαμάντι σε σχήμα καρδιάς (δείτε εδώ ένα μοναδικό δαχτυλίδι για πρόταση γάμου) αλλά και πιο οικονομικές επιλογές 9Κ. Σε βέρες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλούς κωδικούς από τους οίκους Stergiadis & Valauro.

Βαφτιστικοί σταυροί

Όσοι ετοιμάζεστε να γίνετε νονοί, το πρώτο μέλημά σας είναι ο βαφτιστικός σταυρός, αφού απ’ όλο το πακέτο της βάφτισης είναι το μόνο που μπορεί να φορέσει αργότερα το παιδί. Οι βαφτιστικοί σταυροί τόσο για αγόρι όσο και για κορίτσι, είναι τόσοι πολλοί που μπορεί εύκολα να μπερδευτείτε, γι’ αυτό καθορίστε εξαρχής το διαθέσιμο budget, τα καράτια και το μέταλλο.


Ενδεικτικά σας δείχνουμε έναν σταυρό Vitopoulos με αλυσίδα σε ροζ χρυσό 18Κ και διακόσμηση με μπριγιάν. Ένας από τους πιο ποιοτικούς και minimal σταυρούς που μπορεί να φοράει πάντα το κορίτσι, χωρίς να τον αποχωριστεί. Περισσότερα για τον βαφτιστικό σταυρό, με 1 κλικ.

Για κάθε πακέτο κοσμημάτων για γάμο και βάφτιση, επιλέξτε το online κοσμηματοπωλείο vitopoulos.gr. Εγγύηση ποιότητας, πολύχρονη εμπειρία σε κάθε είδους κόσμημα, μοναδικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση. Πληρωμή με κάθε τρόπο. Αποστολή στο σπίτι σας.