Όλοι οι Djs της Λέσβου ενωμένοι για τον Γιάννη Βεη- Μεγάλη φιλανθρωπική μουσική εκδήλωση στην Μυτιλήνη


Η Λέσβος απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει πολλά αρκεί να είναι όλοι μαζί ενωμένοι!

Σε μία δύσκολη λοιπόν οικονομικά περίοδος για όλους, όπου σε κάποιους δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ, πλήθος συμπατριωτών μας απέδειξαν πως όταν πρόκειται για αγώνα ζωής παραμένουν πλούσιοι… σε αισθήματα.

Την Κυριακή 18 Αυγούστου λοιπόν στο Motel στην προκυμαία Μυτιλήνης σχεδόν όλοι οι Djs της Λέσβου θα συμμετάσχουν σε ένα μαραθώνιο μουσικής από τις 22:00 το βράδυ με σκοπό να βοηθήσουν τον Γιαννη Βεη να συγκεντρώσει το ποσό των 80.000€ που απαιτείτε για θεραπείες με βλαστοκυταρα στην Ταϊλάνδη. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μετα την αρχική δημοσίευση του LesvosPost χιλιάδες κόσμου και ΜΜΕ έως τωρα ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του 30χρονου και ο κάθε ένας ξεχωριστά Λέσβιος και μη πολίτης δίνει από το υστέρημα του μια σημαντική βοήθεια στο Γιάννη….


Τον Γιάννη Βεη τον γνωρίσαμε μέσα από τα εκατοντάδες μαγαζιά που έπαιζε μουσική τα τελευταία χρόνια στην Μυτιλήνη και όχι μόνο..

Δυστυχώς η μοίρα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και μόλις στα 30 του χρόνια διαγνώστηκε με την σοβαρή νόσο ALS.

Η ασθένεια αυτή έγινε γνωστή και μέσου του πασίγνωστου αστροφυσικόυ που πέθανε το 2018 Στίβεν Χόκινγκ

Η ALS Είναι μια σοβαρή νευροεκφυλιστική νόσος.

Στο μεγάλο event έχουν δηλώσει συμμέτοχή έως τώρα οι djs:


Η είσοδος είναι 5€ ενώ η προπώληση ξεκινά αύριο στα παρακάτω σημεία:Τράπεζα Πειραιώς – Γιάννης Βεης / GR69 0172 7090 0057 0905 6767 816