Ο Γολγοθάς του 30χρονου Γιάννη από την Μυτιλήνη- Χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για θεραπείες στο εξωτερικό


Έκκληση για οικονομική στήριξη σε νεαρό από την Μυτιλήνη που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και απαιτείται η μετάβασή του στο εξωτερικό για θεραπείες.

Τον Γιάννη Βεη τον γνωρίσαμε μέσα από τα εκατοντάδες μαγαζιά που έπαιζε μουσική τα τελευταία χρόνια στην Μυτιλήνη και όχι μόνο..

Δυστυχώς η μοίρα παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και μόλις στα 30 του χρόνια διαγνώστηκε με την σοβαρή νόσο ALS.

Η ασθένεια αυτή έγινε γνωστή και μέσου του πασίγνωστου αστροφυσικόυ που πέθανε το 2018 Στίβεν Χόκινγκ

Η ALS Είναι μια σοβαρή νευροεκφυλιστική νόσος με… ονοματεπώνυμο – για την ακρίβεια, έχει «βαφτιστεί» δύο φορές: την πρώτη και πιο επίσημη έλαβε το όνομα του Λου Γκέριγκ (Lou Gehrig),

Ο Γιάννης ένα ταπεινό και χαμογελαστό παιδί όσοι τον ξέρουν δεν θα πίστευαν ποτέ ότι θα ζητούσε χρήματα αλλά η ανάγκη για θεραπεία με βλαστοκυταρα στο εξωτερικό όπου θα βελτιώσουν κάπως την υγεία του, τον έκανε να δημοσιοποιήσει μέσω του LesvosPost το πρόβλημα του και να κάνει έκκληση στον κόσμο να τον βοηθήσει με σκοπό να συγκεντρώσει τα 75.000€ που απαιτούνται για την θεραπεία του στο εξωτερικό..

Η Λέσβος έχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει οποιοδήποτε άτομο έτσι και σήμερα θα βοηθήσει τον Γιάννη να μεταβεί στο εξωτερικό.. Για τον λόγο αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός τράπεζας:

Τράπεζα Πειραιώς – Γιάννης Βεης / GR69 0172 7090 0057 0905 6767 816