Η ανακοίνωση του Δ/ντή της Δ/θμιας Εκπ/σης Λέσβου για την ανακοίνωση Βάσεων Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπ/ση


Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στα Πανεπιστημιακά και Τεχνολογικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολικών Μονάδων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Λέσβου για την αξιόλογη προσπάθεια που κατέλαβαν προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτό τον αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

Στα παιδιά που πέτυχαν το στόχο τους θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς καλή αρχή στο νέοτους ξεκίνημα και να μη σταματούν να μοχθούν για το καλύτερο. Ο πραγματικός αγώνας τώρα ξεκινάει αφού θα πρέπει από εδώ και μπρος να αξιολογούν και να δράττουν κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, εκπαιδευτική, επαγγελματική και προσωπική. Η ενήλικη ζωή τους που τώρα ξεκινά αποτελεί μία πορεία γεμάτη προκλήσεις, απογοητεύσεις αλλά και εμπειρίες που θα διαμορφώσουν την επαγγελματική και προσωπική τους πορεία.

Οι οικογένειες και οι εκπαιδευτικοί αξίζουν θερμά συγχαρητήρια αφού στάθηκαν δίπλα στα παιδιά, μόχθησαν μαζί τους και τα φρόντισαν στην πρώτη αυτή τεράστια δοκιμασία.

Σαν πατέρας πρώτα, και μετά σαν εκπαιδευτικός, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η προσήλωση στο στόχο και η πίστη στις δυνάμεις αποτελούν βασικά συστατικά για την επιτυχία.
           
Μην ξεχνάτε ότι εσείς οι ίδιοι κρατάτε το μέλλον στα χέρια σας.
   
Ο Δ/ντής της Δ/θμιαςΕκπ/σης Λέσβου
Καπιωτάς Μιχαήλ