«THALASSA Restaurant & Beach Bar»...στα Βατερά Λέσβου (PICS)



Με μοντέρνο και μινιμαλίστικο σχεδιασμό το Thalassa Restaurant & Beach Bar προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία εξυπηρετώντας τόσο στον χώρο του εστιατορίου όσο και στον χώρο των λουόμενων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών!


Εξαιρετικά γεύματα, εντυπωσιακά εδέσματα και λαχταριστά επιδόρπια από τη δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα σεφ, και παράλληλα μπορείς να δροσιστείς επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, κρασιών και κοκτέιλς!

Ανοιχτό από νωρίς το πρωί το «Thalassa Restaurant & Beach Bar » δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει το μπάνιο του στα πεντακάθαρα νερά των Βατερων, απολαμβάνοντας δροσιστικά ποτά και εξωτικά coctails.

Φυσικά η διασκέδαση δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες της παραλίας, αλλά κρατάει μέχρι τις... μικρές νυχτερινές ώρες με τη μουσική να ξεσηκώνει τους θαμώνες και τα απολαυστικά cocktails να δίνουν άλλο χρώμα στη διασκέδαση.

Πρωταρχικός στόχος όλα τα χρόνια λειτουργίας του Thalassa Restaurant & Beach Bar είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη του κόσμου αποδεικνύει εδώ κι αρκετά χρόνια πως ο στόχος αυτός κάθε χρόνο επιτυγχάνεται και οδηγεί σε διαρκή βελτίωση τους.


O επισκέπτης απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της ημέρας, του ηλιοβασιλέματος ή υπό το φως του φεγγαριού.

Γι’ αυτό και φέτος o πάντα κομψά σχεδιασμένος χώρος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, θα προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, χαλάρωση και εξαιρετικά κοκτέιλ.

Ο μοναδικός αυτός χώρος διατίθεται και για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις.


To Thalassa Beach Bar αποτελεί ιδανικό all day προορισμό για ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες του καταστήματος και κολύμβηση στα νερά των Βατερων, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.  (Η παραλία εξασφάλισε και φέτος την Γαλάζια Σημαία)


Η αίσθηση της ασφάλειας του περιβάλλοντα χώρου, η κοσμοπολίτικη διάθεση των ιδιοκτητών, το ευγενικό καλωσόρισμα του προσωπικού, σε συνδυασμό με την θαλασσινή αύρα & τις ethnic & lounge μουσικές επιλογές εγγυώνται στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας. Και όλα αυτά σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.


Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης LesvosPost Media

More Info - Κρατήσεις:

Στην παραλία Βατερων Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 22520-61568


Official facebook Thalassa:  Thalassa Restaurant & Beach Bar Vatera
Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos



Το LesvosPost.com είναι φέτος ένας από τους μεγάλους χορηγούς επικοινωνίας και αρωγός του Thalassa Restaurant & Beach Bar Vatera …