Κινδυνεύουν ζωές στην Δυτική Λέσβο… Θέλετε να θρηνήσουμε και θύματα;


Χωρίς γιατρούς και ασθενοφόρα τουριστικές περιοχές της Δυτικής Λέσβου

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες του νέου δημάρχου Δυτικής Λέσβου Τ. Βερρου θα πρέπει να είναι η απαίτηση για στελέχωση όλων των Κ.Υ της Δυτικής Λέσβου αλλά και ο εξοπλισμός τους με ασθενοφόρα και ειδικά το καλοκαίρι θα πρέπει να βρίσκονται σε καίρια σημεία του οδικού δικτύου των τουριστικών περιοχών..

Διαβάστε την καταγγελία απεγνωσμένης κατοίκου του Μολυβου που αλιεύσαμε από το fb μετα από ένα τροχαίο την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019:

«Τροχαίο στην Πέτρα πριν κανα 4ωρο. Γιατρός πουθενά παλι καλα υπάρχει ένας ιδιωτικός γιατρός που εχει καταντήσει να εξυπηρετεί ουτε εγω ξερω πόσα χωριά και σε πολλες περιπτώσεις αφιλόκερδός. Κοντινότερο Κέντρο Υγείας (26χλμ μακριά) με ενα ασθενοφόρο που λείπει σε άλλο περιστατικό.

Παλι καλα που έχουμε περιπολικά και έφεραν γιατρό από το κέντρο υγειάς μετα βέβαια απο τις πρώτες βοήθειες που έδωσε ο ιδ. Ιατρος (που παλι καλα υπαρχει και αυτος)

Ασθενοφόρο μετα απο 55 λεπτα απο Μυτιλήνη (68χλμ) 

Ευχαριστώ πολυ τον Αντωνη ευχαριστώ πολυ την αστυνομία ευχαριστώ το κέντρο υγείας που ήρθανε σε επαφή με την αστυνομία για την μεταφορά του ιατρού. 

Ελπίζω να μην σκεφτεί κανένας μα κανενας που κατεβαίνει υποψήφιος να τολμήσει να μου ζητήσει ψηφο. 

Μας καταστρέφετε ρεζιλια»

Ένας άλλος σχολιάζει κάτω από την ανάρτηση : «Πριν 2 χρόνια είχα τροχαίο στον Μολυβο, γιατρός δεν υπήρχε και μιάμιση ώρα ήμουν ξαπλωμένος στο δρόμο να ουρλιάζω από τους πόνους μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από Μυτιλήνη. 2 χρόνια κ τίποτα δεν άλλαξε, ντροπή στους υπεύθυνους.»