«μαζί από την αρχή»- «Οργώνει» την Δυτική Λέσβο ο Ταξιάρχης Βερρος (PICS)


Τα χωριά της Δυτικής Λέσβου οργώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Δυτ. Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους προκειμένου να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους κάθε περιοχής και να ενημερωθεί για προβλήματα και ανάγκες που υπάρχουν.

Αεικίνητος ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη του έχει πραγματοποιήσει δεκάδες επισκέψεις σε χωριά και κοινότητες της Δυτικής Λέσβου και θα συνεχίσει, όπως ο ίδιος λέει με εντατικότερους ρυθμούς, για να ακούσει τους πολίτες.


Παντού ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού γίνονται δεκτά με έκδηλο ενθουσιασμό, με τους πολίτες να στέλνουν το μήνυμα της μεγάλης νίκης στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Παράλληλα οι δημότες καταθέτουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, σε έναν δημιουργικό κι αποδοτικό διάλογο που αναπτύσσεται παντού.

Κύριο χαρακτηριστικό των παρεμβάσεων των δημοτών είναι τα μεγάλα παράπονα από την αδράνεια των τοπικών άρχων απέναντι στα καυτά προβλήματα των κατοίκων των οικισμών και η διάθεσή τους να απορρίψουν στην κάλπη αυτούς που αντιπροσωπεύουν το χθες.