Foxbet: Δεν χαρίζεται στους Βόρειους


Γράφει στοιχημα προγνωστικα ο Λάμπρος Λυριτζής

Η Serie A κυριαρχεί στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα και υπάρχουν αρκετά σημεία που μπορούν να μας φέρουν χαρά και χρήμα. Θα τα πάρω χρονικά...

Ο σημερινός αγώνας στο Μπεντεγκόντι είναι αφιερωμένος στον Σέρτζιο Πελισιέρ. Ο 40χρονος Ιταλός επιθετικός αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στον σύλλογο της Βερόνα από το 2000 και κυριολεκτικά έζησε τα πάντα με αυτήν την φανέλα. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Σαμπντόρια είναι λοιπόν το τελευταίο μπροστά στο κοινό της Κιέβο και θα βρεθεί ο τρόπος να βάλει ένα γκολ και να αποθεωθεί.

Πάρμα και Φιορεντίνα έκαναν πολύ καλό πρώτο γύρο αλλά στο δεύτερο μισό της σεζόν απογοήτευσαν. Ειδικότερα οι βιόλα που έκαναν όνειρα ακόμα και για Τσάμπιονς Λιγκ και αυτήν την στιγμή εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού. Έχει μεγάλη σημασία του τι θα συμβεί στο Έμπολι – Τορίνο αλλά μία ισοπαλία στην μεταξύ τους αναμέτρηση θα δώσει τέλος στα άσχημα σενάρια για την ομάδα του Μοντέλα και θα δώσει μεγαλύτερο προβάδισμα ή τελικά και την παραμονή στην ομάδα του Ντ’Αβέρσα.

Η Μίλαν είδε με χαρά την Ρόμα χθες να αφήνει βαθμούς στην έδρα της Σασουόλο και ευελπιστεί πως το ίδιο θα συμβεί και για την Αταλάντα στο Τορίνο απέναντι στην Γιουβέντους. Η ίδια οφείλει να κάνει το καθήκον της κόντρα στην Φροζινόνε. Μοιάζει ευκαιρία ο αγώνας για να ξεμπουκώσουν επιθετικά οι ροσονέρι αλλά και ο ίδιος ο Πιόντεκ που δεν σκόραρε εδώ και αρκετές αγωνιστικές. Με ρίσκο στο να βάλει το πρώτο γκολ ο Πολωνός επιθετικός.

Η ισοπαλία της Ρόμα βόλεψε και την Ίντερ που θα ήθελε να εξασφαλίσει την συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ αυτήν την αγωνιστική. Αν όχι θα πρέπει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί την επόμενη Κυριακή στο Τζιουζέπε Μεάτσα κόντρα στην Έμπολι. Στο Σαν Πάολο αγνοεί το διπλό σε επίπεδο πρωταθλήματος από το 1997 και σίγουρα η φετινή Νάπολι έχει παρουσιάσει πολύ καλύτερα στοιχεία από τους νερατζούρι. Οι παρτενοπέι δεν χαρίζονται σε ομάδες του Βορρά αφού υπάρχει μεγάλη κόντρα μεταξύ τους , προέρχονται από τρεις σερί νίκες παρότι δεν έχουν κάποιο ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και μπορούν να δώσουν συνέχεια στο σερί. Σοφότερη επιλογή ο άσος dnb.