Ο «ΤΙΜΩΡΟΣ»: Για ποιο λογο Υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης….. έστησε παράνομα εκλογικό περίπτερο στην Ερμού;


Τα πρώτα εκλογικά περίπτερα ενόψει των επερχόμενων πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους στην Προκυμαία Μυτιλήνης.

Υποψήφιος δήμαρχος έστησε χτες παράνομα το εκλογικό του περίπτερο στην αρχή της Ερμου μέσα στο τρίγωνο με το δένδρο… ενώ το φορτηγό την προηγουμένη ημέρα (Παρασκευή) το ειχε ξεφορτώσει κανονικά στην νόμιμη προκαθορισμένη θεση μπροστά απο το δημοτικό θέατρο.

Μετα από έντονες διαμαρτυρίες άλλων υποψηφίων δημάρχων το εκλογικό περίπτερο επέστρεψε στην νόμιμη θέση που του είχε παραχωρήσει ο δήμος Λέσβου…

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως οι υποψήφιοι δήμαρχοι άλλων συνδυασμών απείλησαν πως αν δεν απομακρυνθεί άμεσα από την Ερμού το εκλογικό περίπτερο θα πανε και εκείνοι να στήσουν περίπτερο μέσα στην αγορά.

Όπως λένε οι κακές γλώσσες ο συγκεκριμένος υποψήφιος δήμαρχος έχει σκοτωθεί με την νομαρχιακή του κόμματος του (φαίνεται να μην τον στηρίζουν πλέον)  και γι αυτο το λόγο δεν ήθελε να είναι δίπλα στο συγκεκριμένο κόμμα εξω από το δημοτικό θέατρο Μυτιλήνης.