Μιχάλης Μαμάκος: «Τα fake news δεν ανακόπτουν την πορεία μας»


Απάντηση για Fake News

Από την πρώτη μέρα της προεκλογικής περιόδου πορευθήκαμε ως συνδυασμός με ειλικρίνεια, ξεκάθαρες κουβέντες και εστιάζοντας τον αγώνας μας στα πραγματικά προβλήματα του τόπου μας.

Αποφύγαμε στείρες αντιπαραθέσεις και χτυπήματα κάτω από την μέση παρότι θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να το πράξουμε.

Αυτή άλλωστε είναι η  λογική του συνδυασμού μας και του επικεφαλής του Μιχάλη Μαμάκου και δεν θα αλλάξει ούτε προεκλογικά ούτε μετά τις εκλογές. Ωστόσο δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς στον  πόλεμο που ξεκίνησαν ορισμένοι τις τελευταίες ώρες, προσπαθώντας λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες να μας «βρωμίσουν» και να ανακόψουν την πορεία μας προς την δημοτική αρχή.

Η μεγαλειώδη συγκέντρωση του Παναγιώτη Χριστόφα και η μεγάλη δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός μας, έχουν  προκαλέσει πανικό στους πολιτικούς μας αντιπάλους οι οποίοι μην έχοντας να μας προσάψουν το παραμικρό, γνωρίζοντας και οι ίδιοι την καθαρότητα μας, ξεκίνησαν την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Άλλωστε εμείς ούτε δημόσιες θέσεις κατέχουμε, ούτε δημόσιο χρήματα κατασπαταλούμε για να κάνουμε προεκλογικό αγώνα, ούτε θέσεις τάζουμε για να εκλεγούμε.   

Το σημερινό άρθρο του Κ. Μαυραγάνη στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα « Στο Νησί»,  το οποίο εμφανίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Μιχάλη Μαμάκο να συντρώει με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη και τον Δημήτρη Βουνάτσο, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. 

Τα γραφόμενα του συγκεκριμένου αρθρογράφου δεν μας προκαλούν εντύπωση βεβαίως καθώς ο ίδιος είναι παράλληλα και υποψήφιος με τον Συνδυασμό της κας. Χιωτέλλη και αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που κλήθηκε να παίξει, για αυτό και επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας. 

Ο συνδυασμός μας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις από την πρώτη στιγμή  την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Χριστόφα,  κάτι που είναι αμοιβαίο, και την Κυριακή οι πολίτες που πλέον δεν «τσιμπάνε» από Γκεμπελίστικες μεθόδους, θα δώσουν την απάντηση τους και θα στείλουν ξεκάθαρα το μήνυμα.  Μήνυμα αλλαγής και καθαρότητας για τον τόπο μας.