Π. Ζαφειρίου «Προτεραιότητα του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» η αναγέννηση των χωριών»


Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»  συνεχίζει την περιοδεία σε χωριά και τοπικές κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης.

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ», ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου επισκέφθηκε χτες 20-5-2019,  τις τοπικές κοινότητες Μυτιλήνης Πηγή και Αφάλωνα


Τον κ. Ζαφειρίου υποδέχτηκαν ένθερμα οι κάτοικοι των παραπάνω τοπικών κοινοτήτων και μετά την παρουσίαση του προγράμματος του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» ακολούθησε διάλογος επάνω στα καθημερινά προβλήματα της περιοχής.


Οι δυο παραπάνω τοπικές κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης δοκιμάζονται χρόνια τώρα από την εγκατάλειψη, τις ελλιπείς υποδομές που σχετίζονται με την επισκευή του οδικού δικτύου, το αποχετευτικό δίκτυο, τα αντιπλημμυρικά μέτρα, την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και του δικτύου άρδευσης και ποτίσματος για τις καλλιέργειες, την έλλειψη πεζοδρομίων για την ασφαλή διακίνηση των πεζών κ.α.. Ο κος Ζαφειρίου δεσμεύτηκε προς στους κατοίκους πως προτεραιότητα του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» όταν εκλεγεί νέα δημοτική αρχή θα είναι η αναγέννηση των χωριών σε συνεργασία πάντα με τα νέα συμβούλια κοινοτήτων.


Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» άκουσαν με προσοχή τα θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους και δεσμεύθηκαν πως όλα τα χωριά και οι τοπικές κοινότητες του δήμου Μυτιλήνης, αποτελούν για τον συνδυασμό προτεραιότητα.


Στο τέλος της περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ζαφειρίου συνοδευόμενος από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρακολούθησε τον εσπερινό στο εξωκλήσι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Θερμή.