Γυναικεία υπόθεση η Τ.Κ Πηγής- «Χρυσούλα Πλειανθίδη» (υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό Πηγή Δύναμης)


Μια δυναμική δραστήρια γυναίκα διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την προεδρεία της Τοπικής κοινότητας Πηγής του Δήμου Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Πηγή Δύναμης».

Έχει γεννηθεί το 1981 και έχει μεγαλώσει στην Πηγή Λέσβου. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός κοριτσιού 12 χρονών. Έχει τελειώσει ΙΕΚ με ειδικότητα «Ειδικός ξενοδοχειακών  υπηρεσιών και τροφοδοσίας».

Από το 2015 έως σήμερα είναι υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο «ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΔΕΛΗΜΗΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ» στην Καλλονή και Μυτιλήνη. Παράλληλα έχει συνεργαστεί με διάφορα κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης Πανελλαδικά, ως Υπεύθυνη υλοποίησης και ως Επόπτης πρακτικής άσκησης σε  επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ σε Λήμνο "ComputingCert | Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΜΑΚΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Χαλκίδα ΚΕΔΙΒΙΜ 2 ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, Αθήνα  "ΙΜΕ  ΓΣΕΒΕΕ" ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ," ΕΕΔΕ"  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Θεσσαλονίκη "ΣΕΒΕ "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ .
Παλιότερα το 2000 έχει εργαστεί ως receptionist σε γνωστό ξενοδοχείο του νησιού, το 2000-2005 ως υπάλληλος στα DUTY FREE στον Αερολιμένα Μυτιλήνης και για το διάστημα 2012-2015 ήταν Υπεύθυνη υλοποίησης προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο ΚΕΚ-ΚΕΣΠ ΒΛΑΧΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. Ενώ έχει συμμετάσχει σε επιτροπή συνέντευξης σε  επιδοτούμενα προγράμματα ανέργων ΕΣΠΑ ΕΚΟ (Ειδικές Κοινωνικές Ομάδες), καθώς είχε αναλάβει την Υποβολή προτάσεων προγραμμάτων ανέργων.

Προσπαθεί να προσθέτει αξία με ότι καταπιάνεται και να προσφέρει στους συμπολίτες της. Η αγάπη της για το χωριό της, την Πηγή Λέσβου, αποτέλεσαν κίνητρο για την υποψηφιότητα της και με όρεξη για δουλειά και δημιουργική προσέγγιση στην λύση των προβλημάτων, ζητάει την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας.