Στις εγκαταστάσεις του ΝΟΜ ο Σταύρος Ψαρρόπουλος- αγώνες εργομέτρων στη μνήμη του Βασίλη Σπυρέλλη.


την Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης βρέθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου 2019, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού – Αθλητισμού –Τουρισμού του δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος  και παρακολούθησε τους αγώνες εργομέτρων που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη του παλαιού πρωταθλητή κωπηλασίας και πρόεδρου του ΝΟΜ, Βασίλη Σπυρέλλη.

Τους αγώνες, που στέφτηκαν μ΄ επιτυχία, παρακολουθήσαν πολλοί γονείς, παλαιοί αθλητές και φίλοι της κωπηλασίας, ενώ μετά το πέρας των αγώνων ακολούθησε η βράβευση των προσώπων, που πρόσφεραν σε βάθος χρόνου πολύτιμες υπηρεσίες, στην προσπάθεια που καταβάλει ο ΝΟΜ για επιτυχή αποτελέσματα.


Μεταξύ των προσώπων που τιμήθηκαν,  ήταν και ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού. Αναφερόμενος στον κ. Ψαρρόπουλο, ο πρόεδρος του ΝΟΜ, Μαρίνος Ζαχαρίου, μεταξύ των άλλων εγκωμιαστικών σχολίων, υποστήριξε ότι η πρόσφορα του κ. Ψαρρόπουλου στ΄ αθλητικά πεπραγμένα της Λέσβου, είναι ανεκτίμητη.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, αφού συνεχάρη τους δεκάδες αθλητές που συμμετείχαν  στους αγώνες εργομέτρων και ευχαριστώντας για τα καλά του λόγια τον κ. Ζαχαρίου, τόνισε ότι ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός και η διοίκηση του ΝΠΔΔ, καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε, να στηρίξουν τους Λέσβιους αθλητές στην επίπονη προσπάθεια τους.


Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε ότι θα διατεθεί ένα κλιματιστικό μηχάνημα, το οποίο θα τοποθετηθεί στην αίθουσα γυμναστικής μ΄ εργόμετρα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης, έτσι ώστε οι αθλητές που προπονούνται, να το κάνουν σ΄ όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες.