Η μακάβρια ανακοίνωση της αστυνομίας για την τραγωδία στην Χρυσομαλλούσα


Ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, εν διαστάσει σύζυγος του θύματος

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, δύο (2) φυσίγγια και κάλυκας

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 24χρονης ημεδαπής, στη Μυτιλήνη.

Για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη, σήμερα (23-05-2019) στην περιοχή των Λουτρών στη Λέσβο, ένας ημεδαπός ηλικίας 25 ετών, εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο δράστης εισήλθε σήμερα τα ξημερώματα σε οικία όπου διέμενε η 24χρονη στη Μυτιλήνη και πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο την τελευταία, τραυματίζοντάς την θανάσιμα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν στον χώρο του περιστατικού και κατασχέθηκαν, το κυνηγετικό όπλο, δύο (2) φυσίγγια και κάλυκας.

Σημειώνεται ότι, τη διερεύνηση της υπόθεσης συνέδραμαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, καθώς και εξειδικευμένο εγκληματολογικό συνεργείο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.